meltemcanli Kızlar nuxe yağlarını göbeğine kullanan var mı? İçeriği %98.9 temiz bende simli olanı var yüzüme ve saçıma kullanıyorum ama çatlak önlemeye yeterli gelir mi bilemedim. Tecrübe etmiş olanlar yazarsa çok sevinirim 🌸💕
Clementinee meltemcanli canım sabah lierac krem akşam Hindistan cevizi yağı+tatlı badem yağını karıştır kullan 🤍
Gamzeblt meltemcanli zeytinyagı kullanıyım çatlamam dedim vücudum çatlamaya çok münasip hamile kalmadan önce kilo almıştım vermiştim 10 kilo kadar ya larım çatlamıştı şimdide vicdanıma kadar çatladım göbekten kafama takmıyorum çatlaklarıda severim ruh hastasıyım sanırım yaşadıgım günlerin anısına saklayacağım 😂
Avokadoo @meltemcanli ben kilo verdigim halde catladim. Henuz 2kilo aldm ama catladm yani. Hindistan cevizi yagi dediler baktm baya iyi ama catlamaya musait vucudunuz varsa fayda etmio. Lierac aldm smdi onu kullaniorm balla durdu catlamam. 200ml az nasil yeticek diodum azicik bi sey surunce yetio
meltemcanli Avokadoo ben kantaron yağıyla bebek yağını dönüşümlü kullanıyorum sabah akşam hiç çatlamadım ama artık iyice büyüdü karnım o yüzden bebek yağı yerine bişey eklemek istedim daha micro yağ olması için. Liearac için hep kötü yorum duydum özellikle kremini asla önermem
Avokadoo @meltemcanli badem yagida kullanabilirsiniz. Lieraci benm cevrem full kullandi ve hic sikayetleri olmadi. Bana da eczaci tanidigim onerdi memnun olanda cok fazla kisiye gore degisio tabi
Guzelyuvam ben ilk gebeliğimde palmers tummy butter kullanmıştım karnımın çok çok büyük olmasına rağmen hiç çatlağım olmadı bu sefer doktorum hindistan cevizi yağı sür dedi inşallah yine olmaz 🙏🏼