3prensannesim Kızlar 3 oğlum var 4. Ye hamileyim diğer üçü normal doğumdu tüplerimi bağlatacağım için sezeryan olucam Nasib olursa ekstra Bi acı oluyor mu olan var mı aranızda
Babymoomy 3prensannesim ben olmadım ama ablam oldu sezeryanda kısmen anestezi vermişler uyuyormuş yani o esnada sezeryan yeriyle eşit değerde acı olmuş ama seni uyuturlarmı bilemem benim anlattığımın üstünden 5Sene geçti
Anesanne 3prensannesim normal sezeryandan farkı yok canım senin için, sadece bi 10-15 dakika uzun sürecek ameliyatın. Sen bişey anlamayacaksın
mucizemm_ 3prensannesim tüpümü bağlatmadım ama tüpüm alındı dikiş ağrısından başka Bi ağrı hissetmedim 🌸
Babymoomy 3prensannesim öyle düşünme epidural normal doğum yapan arkadaşım da acı hissetmedi sezeryan da aynısı oluyor sadece derin acıları hissedersin devamı yok
3prensannesim Babymoomy yok öyle değil ben uyuşukluk geçtikten sonra sezeryan ağrısından başka bişey hissediliyor mu acaba diye sormak istemiştim
zeynep5627 @3prensannesim ya tüp bağlatmayla alakalı bir bilgim yok ama sizin 4. Bebişin cinsiyetini çok merak ettim 3 oğlunuz varmış Allah bağışlasın bu da erkek mi ve süreç nasıl geçiyor 😅🙇🏻♀️🌺
Emsare Bende bağlatmak istiyorum ama acaba doğumdan sonra mı olsam diyordum. Normal doğum yaptım 2 kere ben de bu 3. Olacak. Kapalı tip cerrahi ile tüp bağlatırım diye düşünüyordum. Sezaryen doktorunuz mu önerdi
3prensannesim Emsare hayır ben istedim sezeryan olunca ayrı ücret ödemiyor muşsun bağlamaya ama normal doğumdan sonra olursa Bi de ona ücret gerekiyormuş o yüzden sezeryan istedim