busrasahinn Aydankaya şimdi 27+6 yım ama 24 haftada gitmiştim en son 750 gramdı ben 60 la hamile kaldım 3 kilo verdim şimdi 60 kiloyum yine 😂😊
busrasahinn Aydankaya çok dikkat ediyorum yediklerime inşallah 4 5 kilo daha alabilirim problem değil benim için buraya kadar çok iyi geldim çünkü maşallah 😂
Zeynep3535 23+3 haftalığız geçen hafta gittim doktara 540 gr olmuştu bebişş ❤️ hamileliğimi öğrendiğimde 47 kiloydum ve şuan 54 kiloyum 🙄 Herşey yolunda gidiyor ama vücudumda kırmızı benek kabarcıklar çıkmaya başladı bacaklarımda felan da var bu sorunu bitek ben mi yaşıyorumm ???
Aydankaya Zeynep3535 cnm bebişn kilosu iyi hanilelikte nedense vücdmzla ilgilş böyle şeyler yaşıyrz benmde ayklrm benek benek
RRR Bizde 24+6 da gittigimizde 940 gramdı bende 57 ile hamile kaldım şu an 64 kiloyum 😐 ekmegi kesmem gerekiyormuş @Aydankaya
Aydankaya RRR bendeee ekmek yemiyrmmm ekmeksz yersen cocuk cokdaha iyi beslnir ve sen kişo almazsn bnce cnm
RRR Aydankaya bebek iki haftaya yakın önde onun besinlerini hiç ihmal etmiyorum yogurt muz ceviz falan ama bende ekmek yemezsem doymuyorum ya 😐😐😐
SaadetBayrak 23+3 olduk bu cuma 24 haftalık olunca gdicem kontrole bakalım kaç gram olmuş 9 kılo aldm