Merhaba,
25 Temmuz son adet tarihim.
07 Ağustos yumurtlamam oldu kendim anlayabiliyorum kasık ağrımdan ve akıntımdan ama uygulamada 11 Ağustos gösteriyordu.. Benim ilk denemem ve ne olur olmaz kaçırmamak için son adet tarihimin bitişinden itibaren gün aşırı ilişkim oldu. Yumurtlama günümden 2 gün sonra bel ağrılarım, kasık ağrılarım yoğun akıntım oldu. 14 Ağustos gecesi gece şiddetli mide bulantısı ile uyandım. 15 Ağustos rahmimde sancı oldu ve pembemsi akıntı tarzında 1-2 damla kanamam oldu. 16 Ağustos günü belki belli olur diye idrarda test yaptım erken test ve kaset olarak negatifti, dün kanda belli olur diye beta hcg baktırdım 0.9 çıktı. Bugün adetime 7 gün var ve 3 gündür çok ıslanıyorum su gibi şeffafımsı bir ıslaklık. Bugünde hafif hafif sızılar hissediyorum. Her gün ateşimi ölçüyorum 36.9-37.4 arası seyrediyor normalde 36.2 falan olurdu. Çalıştığım için gün içi yorgunluğumu fazla anlamıyorum ama akşamları hemen erkenden uyuyorum. Yumurtlama zamanımdan sonra şişkinliğim oldu ve hala devam ediyor afedersiniz çok geğirme oluyor. Gün gün baş ağrılarım oldu. Kasıklarımın zonkladığınıda bilirim. Sayabileceğim belirtilerim var ama adetime 7 gün var. Allah hayırlı sonuçlar göstersin hepimize😌