Minnakkkkk 1 buçuk aylık hamileyim ve bugun lavabo temizlerken çok çamaşır suyu kokusuna maruz kaldım genzim yandı bebege bişey olur mu sizce?
zehranurr Minnakkkkk keşke maske falan taksaydınız. Bir şey olmamıştır inşallah ama biraz temiz havada oturun ve yoğurt yeyin
Babymoomy Minnakkkkk bir şey olmaz ama temiz hala al ayran içe veya yoğurt ye ama bir daha kullanma kullanır isen oksijenli çamaşır suyu var iş görüyor ve kokusu yok çocuklu evler icin ben evimide onunla siliyorum oğlum rahatsız olmuyor bende
yamacinannesii Minnakkkkk birşey olmaz büyük ihtimalle aynısını ben yaşadım geçen hafta sonrasında başka bi sebepten dolayı acile gittim doktora da söyledim hiçbişey demedi ebeye sordum bişey olmaz ondan yorum yapmamıştır dedi için rahat olsun
Bebegimicin1 Minnakkkkk bişey olmazdır ama dikkat edin maske takın yada temizlik yaparken çok kullanıyorsanız
Gizemmihra Ben temızlık hastası biri olarak suanda sadece evde bingonun oksıjenli çamaşır suyunu kullanıyorum koku sıfır Riske atamam koku ile gerekırse eşinize yaptırın lavabo işlerini