6+3 günlük hamileyim. Başından beri lekelenmelerim vardı 4 gündür kesilmişti. Beta değerim takip ediliyordu. 12.08 - 295 , 14.08-495 , 18.08-922 yani bugün böyle çıktı sonuç. Doktor beta istemeden direkt ultrasona aldı alttan muayeneyle. Kese görünmedi haliyle. Dış gebelikten şüpheleniyorum ama şu an dış gebelik bulgusuda görünmüyor dedi. Beta sonucuna göre hareket edicem eğer bikaç güne kese görünmezse dış gebelik prosedürüyle ilaçla tedaviye başlayalım ama yine de duruma göre hareket edicez bu en son aşama dedi. Bu arada özel bi hastaneye gidiyorm ama şehir hastanesine de cuma günü gidip netleştiricem yine. Her iki yerde de takipteyim zaten şu an.Stresimi tahmin ediyorsunuzdur. Hamile kaldığıma sevinemedim bile bu olursa ikinci kaybım olacak burda beni bilenleriniz vardır. Napıcam nasıl oluyor bu süreç iğneli tedavide hastanede kalmak gerekiyor mu? Bundan sonra tekrar gebelik için korunmak gerekiyor mu? Bunları doktora da danışıcam ama bu yollardan geçen arkadaşlarım tecrübelerinizi paylaşırsanız bende kendimi ona göre hazırlayım.