Babymoomy Kusciviltisi evet bende de komik durdu dışarı emzirme sütyeni ileçıktım allahtan kıl ayıydı monttan gözükmedi çocuk gibi hissettim kendimi yani diyeceğim sen hangi sütyen ile rahat isen onunlada rahatlıkla emzirebilrsin benim açımdan öyle şimdi ki bebeğimde kullanmayacağım aşırı rahatsız ediyor
Omerhatice Kusciviltisi ben oglumdada kullanmadım simdi kizimdada kullanmıyorum hem hoşuma gitmiyor hemde rahat değil gibi 🤷♀️
Kusciviltisi Medilifegun benim göğüslerim küçük olduğu sarkık durmuyor ve ucu da yok bralet tarzı takıyorum diğer sütyenleri sevemiyorum bir türlü
Deletedmom_33 Kusciviltisi Ben dışarı çıkarsam kullanmaya 1 tane alacağım. Evde zaten gerek yok bol giyerim biri gelirse de 🤣
Kusciviltisi Deletedmom_33 bende öyle yapayım çok mantıklı kenarda 1 tane dursun ne olur ne olmaz çok memnun kalırsam yine alırım😂
Mom54544 Ask_hosmus evet yarım atlet kullanıyorum ben sutyenler dar gelmeye başladığından beri ondaki rahatlık hiç biseyde yokmuş çok iyi anladım 🤭
Saripapatyam1 Kusciviltisi ilk hamileligimde aldım kullandım da ama memnun kalmadım çok salık duruyor göğüsler en iyisi yarim atlet veya penye sutyenler
Kusciviltisi Saripapatyam1 bende aynı fikirdeyim gerçekten bakınca bile rahatsız gibi ama o kadar çok kişi kullanmış ki emin de olamadım
Mom54544 izmirlitazeanne Yoo aslında 75 falan takiyodum normalde 85 olmamıştır bile belki mahallemdeki çamaşırcı dan almıştım göğüs kısmı pedlı olandan almıştım diğeri göğüs ucu belli ediyo diye çok aşırı rahat
ipek2327 Kusciviltisi ben de evde hic sutyen takmiyorum, disarda da kucuk olmasalar takmaya niyetim yok ama mecbur :) ben emzirme sutyeni almadim, gerek duymuyorum, normalde de takmiyorum. Olmazsa olmaz bir sey degil bence 💜
Aysobaciniz Kusciviltisi henüz kullanmadım ama göğüs kısımı bana göre geniş bile çünkü gögüslerim küçük
Kusciviltisi Aysobaciniz bitane dışarı çıkarken belki lazım olur diye alıcam onun dışında almıcam normal atleti aşağı indirir emziririm 😂😂
Meerveeckr Bende emzirme sütyeni almadım emzirme atleti aldım doğum kışa geleceği için daha rahat ederim diye düşündüm birde bel toparlayıcı özelliği olanlar vardı onlardan da alacağım dışarıya çıkarken de ya normal sütyen yada yarim atlet gibi birşey kullanmayı düşünüyorum
Kusciviltisi Meerveeckr az önce denedim aslında normal atletten gögüsüm cok rahat çıkıyor yukarı doğru 😂 avantajı ne oluyor acaba bu emzirme atletlerinin