Havva_naz Merhaba kızlar dün bebeğimin cinsiyetinin kız olduğunu öğrendim çok şükür kayınvalidem kendi adının konulmasını çok istiyor gönlünü kırmamayi düşündük ama yanına ek isim arıyorum . Önerisi olan yardımcı olur musunuz ?
Busra333 Havva_naz ben olsam arkadaşında yazdığı gibi madem Ayşe koyacaksam Ayşe hüma koyardım yada Ayşegül de güzel olurdu . Ayşe Naz ya da nazlı koymaaaaa 😅😁 Eceumdurmaz
Hayal0102 Eceumdurmaz aynısını yazmak için girmiştim 😀 kızımız olursa biz de Zeynep Hümâ koymayı düşünüyoruz
Gull_94 Benım adımda babannemın ısmı annem sonuna gül eklemıs Ayşegül olmus eskıden demode gorunen ısım son zamanlarda revacta 😂ben sevıyorum acıkcası ısmımı 😇
Saadetgul Gull_94 benimde ananemin ismi Saadet babam annemin insdına Gül ekletmiş ablam da Ayşegül babaneöin ismi annem ona Gül ekleyince babam rahat durmamış 🙈😂
Havva_naz Gull_94 Bebeğimin kuzeni Ayşegül var zaten evet güzel isim ama 2. Ye gerek yok diye düşünmüştüm 😁🤗
Gull_94 Saadetgul ınada ınat 😂benım annemın adında da gul var soylemesı ayıp belkıde oda kendınden olsun ıstedı ekledı 😂😂
Havva_naz Essraanil olabilir tabi 😊 Ne zaman istersen Rabbim hayırlısı dan bir tane prenses nasip eder inşallah 🌹