janeeyre114 Hanımlar ben 30+5 de bebeğimin Bpd değeri 29+2 (73mm) çıktı. 😟 Öncelerden böyle değildi haftasıyla uyumlu ilerliyordu. Son birkaç ölçümde böyle oluyor. Benim gibi olan var mi? Çok kafaya takıyorum
zehranurr janeeyre114 canınızı sıkmayın böyle ufak tefek gerilik ya da ileri olma durumları olabiliyor. Ciddi bir durum olsa doktorunuz söyler
Mamacitaa5 janeeyre114 bizimde sat’a göre 37+3 olmamız gerekirken 36+2 yiz vardır bunda bir hayır diyorum insan ister istemez üzülüyor ama çok takmamak lazım Allah bilir biz bilmeyiz.
Kurbagaopenkiz Kafa olcusu genetik olarak aktariliyor sizjn esinizin kucukse cok normal kucuk olmasi biz ailece koca kafaliyiz bizim oglaninda kafasi buyuk niye taktinuz anlamadim
Bsrkst janeeyre114 merhaba öncelikle hiç canınızı sıkmayın. Sadece bpd mi ölçüyor? Hc ölçüsü de alıyor mu? Şöyle anlatayım. Bpd direkt yuvarlak alanı ölçüyor. Hcde ise elips şeklinde ölçüyor doktorum benimde bpd hep haftasından az çıkıyor çünkü hiç bir çocuğun kafası yusyuvarlak değil. Ama hc ölçüsü de alınca haftasıyla uyumlu çıkıyor