Hanife61 Kızlar duphaston kullanan var mı aranızda ? Bebeğin kalp atışı durmuşsa eğer duphaston kullanıldığı için fark etmezmişiz doğru mu ? Yani kanama yada herhangi belirti olmazmış
gamzosgamzos Hanife61 benim bebegimin kalbi durdugunda hic bir belirtim olmadi hic birseyde kullanmiyordum
Pembepanterr Hanife61 Kalp atışı durduğunda kanama olmaz zaten ultrasonla muayene esnasında belli olur ilaçla alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum
Hanife61 tgbsn_00 nasıl yani cnm bi arkadaş bana dedi ki duphaston kullandığın İÇİN bebeğin kalp atışı dursa kanaman olmaz belli olmaz
ikimelekannesii22 Hanife61 hiçbir şey kullanmasanda kalbi durduğu zaman kanaman olmuyor anlamıyorsun kalbinin durduğunu
Pembepanterr Hanife61 Rica ederim 🌸 postlarınıza denk geliyorum haftalarımız yakın bence burda duyduğunuz saçma sapan yorumları okuyup kendinize zehir etmeyin gebeliğinizi dili olan herkes konuşuyor bilgisi olmasada ❤️
Hanife61 -hilal Hamilelik dışında nasıl kullnıldıpnı bilmiyorum ama gebelikte düşük tehdidi varsa onu ortadan kaldırmak bebeğin tutunmasına yardımcı olmak İÇİN kullnılıyor ☺️
Essraanil Hanife61 kuzum seni takip ediyorum yakından ve dua ediyorum en içten şekilde inşallah çok güzel haberler alırsın..acile gitme şansın yokmu acilde bir şekilde bakıyorlar ultrasonla söylersen sıkıntını
Hanife61 Essraanil öyle bir yerdeyim ki acilde ultrasonumuz yok 🤭 sadece doktorun odasında var o da izinli başka doktorumuz da yok bende burda ki annelere danışarak içimi rahat ettirmeye çalışıyorum 🤭
Essraanil Hanife61 yok sorduğun için demedim kuzum elbette sor ama beta 6000 deyken düşmez diye biliyorum o yüzden söylemeyeyim dedim moralini bozmamak için ama duramadım o yüzden diyorum canım benim
Pembepanterr Hanife61 Amin canım,cümlemizinkini orası öyle tabi en kısa sürede yüreğinizi ferahlatacak haberler alıp burda paylaşın inşaAllah 💕