Ayseee4238 Eminee12 benimde aciyor özellikle sağa sola dönerken falan çok oluyor yada bebek kendini kasmaya başladığı zaman muhtemelen kendisini ittiriyor kasiliyordur ondan oluyordur o acılar
Emine_clk01 Eminee12 ay evet ben de 33 oldum özel bölgemin üzeri özellikle sanki içerden biri yırtıyormuş gibi ağrıyor yatarken dönmem zor oluyor ağrıdan
Mucizemmmm34 25 haftalığım iki haftadır bendede var bekleyeyim bakalım.. Doktora gittim suyun fazla gerginlik yapıyor ondan acıyor dedi
Mucizemmmm34 Eminee12 bi yerlerini diriyor zaten bariz bi şekilde karnım şekil alıyor sizinde öyle mi
Eminee12 Mucizemmmm34 şekilden ziyade sertlik var canım ama açısı iki üç dakikalık birşey degil sabahtan beri aciyor dün gulerken aciyordu
Mucizemmmm34 Eminee12 benim göbeğimin çevresinde oluyor o acı bunun içinde suyun fazla o yüzden gerginlik olduğu için acı duyuyorsun dediler iki gün sonra kontrol var bakalım inşallah bişeyimiz yoktur sağ salim kavuşalım💕
Eminee12 Mucizemmmm34 inşallah benim de yarın var kontrolüm yine habeeleselim burda inşallah sağ salim kavusalim kaç haftalık sizin
Avokadoo @Eminee12 benim karnim acidiktan sonra aci gectiginde yeni bir catlak oluodu ama sizinki neden bilemedim. Belli bi nomta da mi aci
Eminee12 Kızlar kontrolüm vardı bugün doktora sordum rahim büyüyordur iç organlara baskı yapiyordur dedi ama yine böyle okursa acile gitmeni isterim ederim dedi her ihtimale karşı