Mirayinannesii Merhabalar güzel anneleeeer, eşinize hamile olduğunu nasıl söylediniz :) ? İlk tepkisi ne oldu ☺️
Sevgiarf Mirayinannesii eve geldi ben dayanamadım sürpriz yapmak için sabrım yok😂 aşkım hamileyim dedim hayır dedi, aşkım valla hamileyim dedim testi gösterdim 😂 sonunda inandı
zehranurr Mirayinannesii testi kendisi alıp geldiği için pek sürpriz olmadı 😂 ama pozitif olduğunu öğrenince kuzum benim yerlere çöktü ağladı 😂
Belacivciv Mirayinannesii Valla planlı olduğu için zaten haberi vardı ama test yaptım, işten gelince direkt çıkardım verdim şak diye 🤣 Ufak bi şoktan sonra kendine gelmişti😂
Gull_94 Mirayinannesii dıbımden ayrılmadı ılkınden benden once o gordu testı nerdeyse aynı anda baktık 😂ıkıncıde gıt sen haber verırım dedım gıttı dıger odaya usendım gtmeye wp tan testı cekıp gonderdım hası yıne ıyısın kereta bıdaha baba oluyosun yazdım geldı gerı😂
Mom726272 Mirayinannesii bizim ki Bi garipti ya 😅 Bi ayda 2/3kez deniyordum eşim evde oluyodu hani bilinçli olduğu için bekliyorduk bende belirtiler vardı tabi son 2 kez denediğimde silik çıktı unutmuşum ben silikte olsa hamile olunduğunu çıktım lavabodan bak dedim gene yok silik olmuyo işte filan derkennn silik olan çizgi netleşti ben şok 🙈🥰 eşim diyo belli ya işte hamilesin kızım geliyo filan ta o zaman hissetmiş kızımız olacak inşallah 😇 şuan 32+3 Haftalık 🌸
Mirayinannesii Mom726272 yaaa ne güzeeeel ♥️ Allah gönlünüze göre vermiş ☺️ sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏼
meleklerimveben Mirayinannesii benim eşim doktor, kan sonuçlarımı benden önce o gördüğü için o bana supriz yapti😄😄 tebrikler aşkım 2. Kez anne oluyorsun diye mesaj atmıştı 😑😑😄😄
Didem_678 Mirayinannesii Sana ben demiştim n oldu sigaraya son diye gülmüştü 😃Çünkü ben korunurken kalmıştım sitrese felan baglıyordum gecikmemi