cidolila My1610 Çok memnunum ben ödeme yaptım 1 buçuk ay sonra geldi saten alırken öle sölenmişti ben 5 aylıkken aldım temmuzda geldi 1 ay sonrada kullanmak nasip olursa kullanacagız ☺️
My1610 cidolila fotoğraf i varmi peki bende ordan bi dolap ve sifonyer begendim fotoğraf yuklemesini beceremedigim için koyamadim
cidolila My1610 yaaa aynısıııııı ☺️😊😍 dolabı şifonyeri farklı o dolabın şifonyeri degil dolap maya şifonyeri başka ben dolabın maya takımını aldım
My1610 Ikeadan bu şifonyer i begendim kulp takarim diye düşündüm ama ikeade bebege uygun guzel dolap bulamadim
My1610 cidolila aynen bende yanlis gorseli yuklemisim benim begendigimde maya belis 3 kapali ss almistim hepsini karisti 2290 fiyati dolabin
adsmom hepoyleolurzaten büyüyen beşiği sartemobilyadan mı aldınız acaba? Yalnızca bir yerde gördüm emin olamadım
Kayraninannnesi My1610 herşeyi set halinde aldım Montessori oda takımı Sepet beşik Nevresim takımı Bebek arabası + puset Mama sandalyesi Oturma minderi Ana dizi ve aldığım bütün ürünlerden çok memnunum ❤️
cidolila My1610 benimde kız ☺️ Gri rengi çok seviyorum inanki gri beyaz olsun istedim çünkü tüllerini yaptırdım pembeli grili fonlar beyazlı aşaya doğru pembe olan tülünü halısını aynı renk tüllerle takım bide odasını pembe alıp boğmak istemedim ❤️