Bebebebe hanımlar basur için kullandığınız bi krem vs bişey var mı hiç iyi değilim . doktoruma yazdım cevap bekliyorum hala yzmadı sabhatan beri. izin günü diye aramak istemiyorum 😑
Sevilss Bebebebe doktorunun tavsiye ettiği ilacı kullan ayaklarını dik ve yiyebildiğin kadar kayısı falan ye kabız oldukça çıkıyor çünkü
Bebebebe Eylemymn34 ya canım hiç rahatsız etmiyodu yıllardır içerdeydiler . şimdi taş gbi batıyo dışarı çıktılar 😰
Eylemymn34 Bebebebe bnmde bayadır vardı rahatsız olmuyodum hamileliğimde bile sıkıntı yaşamadm ama doğumdan sonra rahatsız oldum özellikle kabızlık yapıyo çok geçmiş olsn nasl geçick bilmiyorm 😞
Ysra Reçeteli canım doktor yazıyor ben artık sürekli kullandığım için biliyorum zaten enjöktöre çektirip sürüyorsun saflık ocagından sürekli yazdırıp alıyorum sabah akşam sürüyorum çok rahatlatıyor şişliğini indiriyor
Ysra Procto-Glyvenol kırem Anestol merhem Bu iki kıremide riften sonra sürüyorum ama iki kıremi az az elinin içinde karıştırıyorum daha faydalı
Bebebebe Eylemymn34 canım bende de bekarlığımda bi ara çıktı sonra evlendim doğum yaptım aradan yıllar geçti normal doğumda iyice dışarı çıktılar . ozamnda da ağrı sızı yoktu bu ikinci hamileliğim bunda fena oldum . şimdi hala şiş ama ağrı sızı geçti. krem verdi doktorum adı kortos
durukusunannesii Bebebebe benim doktorum zeytinyağı / proctolog krem önerdi ben sabah/akşam bazende günde 1 kere proctolog sürdüm yaklaşık 2-3 hafta kadar baya geriledi cok kücük suan ve sürmesemde acımıyor
Bebebebe durukusunannesii bende iki gün sürdüm şuan sürmüyorum . tamamen inmedi ama acımadıpı için sürmüyorum