E-v-A101 6+ 15 bebeğime yumurtanın sarısı ve iki tatlı kaşığı zeytin yağını karıştırıp verdim çocuk kusuyor ve hiç hali yok doktora götürmeli miyim birşey okurum cevap berin lütfen. Happy Kids de çok geç cevap veriyorlar ondan buraya yazdım
Cennet-polat E-v-A101 6bucuk ayliksa yediğinden değildir götürün tabiki Minnoş hasta olmuş belliki usutmus olabilir sıcaktan da olabilir
Elbet-birgun-kavusacagiz E-v-A101 ay o karisimi yesem bende kusarim bi goturun hastaneye belki dokunmustur gevmis olsun🌸
E-v-A101 Ysra alerjisi yok şimdiye kadar. Baya verdim üç gün kuralına da uyuyorum. Zeytin yağıyla karıştırmak mı yanlış oldu nedir anlamadım ki ☹️
Cennet-polat E-v-A101 yok zeytin yağı kabız olmamasına yardımcı olur sadece onu yiyincemi kusmaya başladı
Cennet-polat E-v-A101 bencede takip edin devam ediyorsa gidin hastaneye etmiyorsa yediği rahatsız etmiştir
E-v-A101 Elbet-birgun-kavusacagiz Yaa nasıl böyle bir hata yaparım anlamadım. Sade çok kuru oluyor yiyemiyor çok bende daha önce her zaman verdiğim zeytin yağıyla azcık karıştırayım birşey olmaz dedim. Ama Kusup durdu şimdilik iyi biraz
Kuzeyegemoms Canım suan çok büyük bi salgın var kusma ateş halsizlik ishal çocuklarda bu salgın benimde yeğenlerim ve etrafımda ki çocuklar geçirdi sonra da ebeveynlerine geçiyor belki hasta olmus olabilir doktora götürmende fayda var
Elbet-birgun-kavusacagiz E-v-A101 canm belki ondan degildir hasta olmustur sen yinede bi gotur hastaneye allah sifa versin kuzuya🌸
Mom726272 E-v-A101 ilk bebeğin demi ilk deneyimlerin 🥰 çok normal şuan nasıl bebeğin geçti mi kusması gene ateş filan olurda acile götür için rahatlar
E-v-A101 Mom726272 evet ilk bebeğim o kadar da araştırma yaparım ama hiçbir zaman yetmiyor biraz daha iyi şimdi