Amigurumistanne Ayca1903 ben kullandim canim ilk cocugumda cok saglam ve guzel genis bir urun sadece benim oglum besikte yatmadi 2 ay sonra hep bizle yatti
Annesininkuzusu01 Ayca1903 Bende Heyner tercih ettim gerçekten kurulumu çok profesyonel, ürün gerçekten söylüyorum sağlam ve güvenli. Sadece yatağı yataştan aldım yatak yorumları hakkında yeterli yoruma ulaşamadığım için
Redpepper 10 gün önce aldım ama hala kargo ortada yok, bir de teslim edildi gözüküyor, iletişime geçtim güya bugün gelecekti, nerde olduğu bile belli değil. Bence uzak durulması gereken yerlerden, aşırı sinirliyim
Redpepper Ayca1903 trendyoldan aldım. Bugüün geldi. Lakin gelene kadar sürekli aradım sıkıştırmasam geleceğini sanmıyorum, o açıdan dikkat edin. 3 iş gününde gelir falan diyorlar ama biçok kişi bu sorunu yaşamış. Henüz kurmadım inşallah kurabiliriz
Annesininkuzusu01 Redpepper Youtubeda rumeyys kanalında kurulumu var biz oradan baktık çok güzel anlatmışlardı
Ayca1903 Redpepper bende hala arıyorum kargoda hareketsizlik var sorun gönderende mi Kargo mu anlamıyorum umarım gelir
Annesininkuzusu01 Redpepper Link atmak yasak malesef o yüzden atamadım bende 🙏🏻 Ne ararsan var kanalında da var
Redpepper Ayca1903 siz sürekli sorun peşine düşün, ben en son trendyol kanalıyla hallettim. Geldi yani kurduk, ama maalesef saçma bi süreçti
Hsrt1 Bende heyner alacaktim cok begendim ama bu yorumlari görünce vazgecer gibi oldum. Babycom yada carino markalari hakkinda fikriniz varmi?