1987gokce Dnzsml ellerim ayaklarım balon gibi bakıp bakıp gülüyorum artık. Son haftalardayim inşallah normale döneriz 😊
eliferdem Dnzsml ah ah benim de öyle ayaklarım hulk ayağı gibi..ellerim yüzüm de aynı ve daha 33. haftamdayım..
Gamze612 Dnzsml ben daha 19+4 um. 6 bucuk saatlik yolculuk yaptim ayaklarim davul gibi sisti, 2 gundur inmio. Kemikler kayboldu resmen, benim hepten erken son aylarda ben ne olurum bilmiyorum😖
gzemtum eliferdem aynı şekilde benimde su toplamış gibi ben daha 33 teyim son haftalarda napıcaz acaba
eliferdem gzemtum doktorum benden tam idrar tahlili istedi..idrarda proteinden şüphelendi..siz de böyle bir durum oldu mu?
gzemtum eliferdem yok hayır idrar tahlili yeni yaptırdım aslında böyle bişey çıkmadı sıcaklardandır diye düşünüyorum
eliferdem Dnzsml doktorum çok erken bu kadar şişlik için dedi..ay bilmiyorum birde şişen yerlerim hep ağrıyor..allah yardımcımız olsun.
MelikeTasdemirKasap Benmde balon gibi şişiyor, bilek resmen yok oluyor🙊 ama doğumla birlikte rahatlıyacağz inşallah kızlar. Annem hastaneden eve gelirken bile inecek ayakların rahat ol diyor.😊