Melissa3 Merhaba arkadaşlar 22+1 haftalık gebeyim, dün detaylı ultrasona girdim doktor baya salladı bebeği hareketlenmesi için bugün sabahtan beri kasıklarımda kramp var, başına gelen var mı bu durum?
Ozgrrr Melissa3 detaylıya kızımda girmedim nasıl oluyor bilmiyormda daha girmedim haftam 19. Hafta dedi sağlık ocağı ama bu program da 18+4 yazıyor onu da anlamadm senin başına böyle bir şey geldi mi
Xlife00 Melissa3 merhaba canım biraz bekle olabilir birde bu haftalarda rahım bağları gerildiği için kasıklard aağrı olabiliyor bendede oldu
Minnakkurabiyeveannesi27 Ozgrrr canım benim de programda 7+4 Ken 8 haftalık çıktı ultrasonda doktor sıkıntı yok dedi gelişimi iyi olduğu için önden gidebilir 2 hafta önden gidenler var bile dedi
Melissa3 Ozgrrr benim en başından beri günümle birebir gitti ultrason, ama 10 gün önde veya geride gidebilir diyor doktorlar canım o zamanı geçerse sorun oluyor merak etme
Xlife00 Melissa3 valla bizim 25+3 haftamız hala oturup kalkarken felan bazen yürürken ağrı sızı oluyor büyğme hızlandıgı için ondan olabilir