papatya981 Hamile olduğunuzu öğrenince ilk ne zaman doktora gittiniz ben 4 haftalikken gittim sadece kese oluşmuş küçük daha dedi 15 gün sonra gel dedi ama gidemedim randevu bulamadım 7+5 olduk haftaya gideceğim çok heyecanliyim
Pembepanterr papatya981 Canım ilk gebelikte 5 haftalıkken gittim ikinciye gebeyim ilk kontrole 6 haftalıkken gittim
Cennet-polat papatya981 en azından kalp atışını ve bebişin görülebileceği bir haftaben 6haftada gittim kese vardı bı sislkkte var ama kalp atışı dahayok demişti doktorum sukursimdi 39haftaligiz ☺️
Duruliyaninannesi papatya981 ilk gebelikte 6 haftalik gittim alttan bakıp kalp atışını duyduk suan ikinci gebeligim acele etmedim 8 haftalık gittim karından hem bebegi hemde kalp atışını duyduk sizede nasip olsun insallah bu haftalar iyi gec kalmamışsınız
Minnakkurabiyeveannesi27 papatya981 canım bende ilk gittiğimde 4+5 di pazartesi günü gittim 8 haftalık olmuş kalp atışlarını da duyduk şükür inşallah sende kalp atışlarını duyarsın 🤭
papatya981 Pembepanterr Teşekkürler bende acaba gecmi kaldım diye düşünüyordum ilk gebeliğim çünkü biraz acemiyim 🙈😄
Pembepanterr papatya981 Yok kuzum daha iyi kalp atıslarını net duyarsın bebişte kocaman olmustur daha net görürsün 😊