Tgcycl Elbet-birgun-kavusacagiz benim dün yumurta toplama yapıldı çok şükür. 20 yumurtadan 12si döllenmiş yola devam ediyor 🤗🌸
Elbet-birgun-kavusacagiz Tgcycl ne guzel darisi benimbasima biz daha yolun basindayiz uc gun once basladik tedaviye🥰🥰insallah saglikla ilerler hersey🌸
Tgcycl Elbet-birgun-kavusacagiz İnşallah canım sakin stres yapma her vurduğun ignede dua et tatlı telaş olarak gör sonu güzel olacak inşallah
Elbet-birgun-kavusacagiz Tgcycl insallah canm hakkimizda ne hayirlisiysa o olsun 🥰🤲🤲 Hangi sehirdesin canm ozel hastanemi kaca yaptirdin acaba
Elbet-birgun-kavusacagiz Tgcycl anldim canm bende ankaradayim ilaclarla beraber 11 i bulacak gibi ilac rapaoru oldugu halde allah yardimcimiz olsun ates pahasi🥴🥴ama bebis icin herseye degiyo👼
Elbet-birgun-kavusacagiz Nurayt guzel haberler alirsiniz insallah cok heyecanli hic test falan yaptinizmi idarr🤭 kacinci gun embriyosu transfer edildi tekmi ciftmi kondu🥰
Nurayt Elbet-birgun-kavusacagiz 5.gün embriyosu çift transfer edildi. Belirtilerim var göğüs hassasiyetim kasıklarımda hafif hafif batma var. ☺️
Elbet-birgun-kavusacagiz Nurayt şu 12 gunluk zaman gecmek bilmiyo resmen hadi insallah🤭guzel sonuc alirsiniz umarim ben dayanamaz 6.gunden itibaren idrar testi yapmaya baslardim galiba🤣🤣 saglikli emriyo olursa doktor banada iki tane koyucak allahin izniyle 🥰🥰
Nurayt Elbet-birgun-kavusacagiz allah gönlüne gmre versin canım. Çıkmıyo sakın yapma en erken 8.günde yap :) ben 5.gün yaptım çıkmadı. Doktorum çok normal dedi 😂. 5.gün embriyosunda 10 gün kan tahlili verliyor pazar vericem ben ☺️.
Elbet-birgun-kavusacagiz Nurayt amin canm cumlemizin🥰 yaa bizede haber ver tamammi sonucunu merak ederim 🙈