deletedmom2014 Kızlar 20+4. haftada detaylıya gireceğim. Bebeğin yüzü , pozisyonu filan iyi göstermesi için önerileriniz varsa açığım. Bizim kız hep yan profil duruyor resimlerimiz hep öyle. Yüzünü göstersin çok istiyorum 🥰
Hilal-95 deletedmom2014 ben şeker yemiştim vijne suyu felan girmeden önce snra bizimki döndü tekrar yürüyüş yaptım şeker götürdüm yanmda çantamda vardı yedim mesaneniz boş olsun çok bastırıyolar🤦🏻♀️ Açgitmeyin okdar🤗 bide benden bütün usg görüntülerini istediler ıkılı tarama vs. Yanıma almıştm bakmışlardı
Heyoo92 deletedmom2014 doktorum aç gelme ama tatlı falan da cok yeme demişti. Çok hareket ederse bu kez de ellerini kollarini ya da organlarını tam olarak inceleyemeyiz demişti.☺️
Gull_94 deletedmom2014 detaylının amacı bebegın yuzunun gorunmesı degıl o yuzden bence enerjı verecek ekstra bıseyler tuketmeyın doktorun detaylı sekılde elını yuzunu parmaklarını kaburgalarını ınceledıgı bı zaman dılımı hareketı fazla oldukca net bakamaz o yuzden heycanınızı anlasamda bence bu sekılde yapın
deletedmom2014 Gull_94 Detaylıda bebeğin herseyine bakıyorlar biliyorum aslında benim durumum biraz riskli bebeğin eşi aşağıda ve rahim ağzı uzunluğum sınırda bebeğin yüzüne kalana kadaaar çok şey var yüreğim ağzımda baya ama hevesleniyorum napim 😌💐
Kderdenzmsl deletedmom2014 ben daha dün yaptirdim çikolata da yedim vişne suyu da içtim normalde göbekten firlicak gibi olan bebek ultrason da çok sakindi
Kahverengi deletedmom2014 tatlı birşeyler yemeniz iyi oluyor hareket ettiği için doktor rahat göre biliyor ben öyle yapmıştım 😊
Gull_94 deletedmom2014 cookk ıyı anlıyorum sızı ınanın ama ıste 🥲doktorlar bu sefer cok hareketlı oldugundan detaylı ınceleyemeıyo farkedemıyo o yuzden soylemek ıstedım umarım olması gerektıgı gıbı durur hem guzel yuzunu gosterır annesıne hemde doktoruna kolaylık saglar sag salım kucagınıza alırsınız ınsallah🙏🏻😇💞