Uzun zamandır görüştüğümüz çift arkadaşımız vardı Nişanlarına davet ettiler davet gibi de değil evde olcak faalan dedi bende davet edersen geliriz dedim. Nişanı olan kız bana mesaj attı sonra aile arasında olacak dedi siz gelmeyine getirdi bende eşim gökhana bn söyleyemem siz söyleyin dedim kız bana açtı ağzını yumdu gözünü sabahtan beri kaç kişiye laf anlattım kimse böyle tepki vermedi dedi bu arada arabamızı bile sormadan düğün arabası yapacaklardı o kadar bi samimiyet vardı aramızda. sonra bi arkadaşımız daha var onlarda karı koca nişanı olacak kız bu arkadaşımızın arkasından demediğini bırakmadı annesine kadar görügüsüz dedi şimdi çok aşırı samimi oldular. bu perşembede kavga ettiğim kızın düğünü var yani nişanına gitmediğimiz kızın eşimde biz arkadaşımı tebrik ederiz onun yanında bi fotoğraf çekilir çıkarız dedi samimi olduğu kızda orda olacak arkasından söylenenleri bilmiyor benimle konuşur mu artık onuda bilmiyorum eminde olamıyoruz düşman etti sanırım sizce ne yapsam aslında herşeyi anlatıp ortalığı karıştırasım yok değil :)