YuvarlanamayanPandaa Akif yılmaza gelen varmı kızlar ilk kez geldim kendi doktorum yok muayne etmeden nts istefi benden 32 haftalıgım direk nts çek öyle gel dedi
NeslihanDuz YuvarlanamayanPandaa Haftada Dinçer hocamda nst istedi benden Ama kontrol sonrası istemişti direkt nst’ye göndermedi ☺️
Ayseee4238 YuvarlanamayanPandaa oraya gitmiyorjm ama genelde öyle yapiolar benim doktorumda 2hafta sonra kontrole gel ilk nst ye gir sonra yanıma gel demişti bundan sonrada hep o şekilde olacak önce nst sonra doktor kontrolü şeklinde.
Haticecakirr YuvarlanamayanPandaa aşkım senin doktorun olmadığı için nöbetçi doktor mu bakıyormuş cuma günü benim de kontrolüm var ama Cahit bey yokmuş Gönül hanım nöbetçiymiş ona muayene olabilirsiniz dediler
YuvarlanamayanPandaa Haticecakirr yok direk hangisini istersiniz dedi bende akif bey dedim onun adını duyuyordum ya gönül hanimde varda benim içim pek atmadı ona kuzum 😂
Haticecakirr YuvarlanamayanPandaa şimdi benim kontrollerim hafta da bire düştüğü için bu hafta ücret ödemeyeceğim 10 günü geçmeden doktorum olmadığı için başka doktora gitsem ücret ödeniyor mu 🤷♀️
YuvarlanamayanPandaa Hav12316 birdaha yapmayacagım hata skzjzj doktorumu arayıp sorup öyle gelecegim 😂😂
Hav12316 YuvarlanamayanPandaa yanlış anlamanız için yazmış olduğum bir cümle değildi istediğinize gidin beni ilgilendirmez cümlemde doktorun ne kadar kötü olduğunu kast etmek amaçlı çok biliyorsanız yazıp buraya sormasaydınız
YuvarlanamayanPandaa Hav12316 yokta sana bişi demedim ki ney hemen ukalalık yapıyorsunuz bende hata ettiğimi anladım birdaha yapmayacagım bir hata dedim nedir bu hava yani ?
Haticecakirr YuvarlanamayanPandaa sakin oluuun hanııımlar 🤣🤣🤣 çok saçma bir sebep şuan yine askıya alınma aşko sinirlerine hakim olamayıp
YuvarlanamayanPandaa Haticecakirr ya beni zorla geriyorlar sanki bişi demişim gibi ukalalık yapıyor arkadaş 🤬🤬