Elif0712 Fadiiik yeni dpgum yapmis sayilmazsiniz 5 ay olmus bebeginizd bakacak biri varsa calisin bizlerin o kadar dogum izni bile yok
rabbiminemanetleri Fadiiik öncelikle Rabbim sabir versin . Bence calisin ki kafanızı dağıtın benimde kaybim oldu sizi sizden iyi anlayan olamaz. Rahim enfeksiyonu olduğunu nerden analdiniz
iremgun Fadiiik ben de maalesef öyle doğum yaptım. İştenistifa ettim ki güzel bir kariyerim vardı. sonra evde kafayı yeme noktasına geldim. Çünkü sürekli düşünüyot insan. Neyse ki iş teklifleri vardı 3 ay sonra kendimi toparlamak için bana uygun olan teklifi kabul edip başladım. İyi ki dr öyle yapmışım. İşe başladığım 2. Ay tekrar hamilelik haberini aldım şükürler olsun 🙏🙏 bence başlayın derim iyi geliyor. Baktınız olmuyor bırakırsınız ama deneyin derim. Rabbim acınızı hafifletsin🌸🍀
Elbet-birgun-kavusacagiz arzubldk Satirustattoo Hatice017 AnnelikHayali Satirustattoo 5 ayli dogum yapmis 😒profiline baktim
Satirustattoo 12 gün sonra doğuruyorum sezaryan olacak .. dikişlerimin acısı bittiği gün işimin başındayım .. iş yeri sahibiyim 5 ay evde durabilmek benim için lüksün lüksü bebeği de alıp işe geleceğim
blueberyy00 Satirustattoo sanırım erken doğum yapmış arkadaş 5 aylikken kafa dagitmak için istiyor bence çalışmayı
blueberyy00 nevamm1 Daha az düşünmek için diyor sanurm erken doğum yapmış arkadaş 5 aylık kafa dağıtmak için çalışmsyi düşünüyor sanırım bende öyle anladim
Hatice017 nevamm1 olabilir yani mümkün değil 5 aylıkken doğum yapması en fazla kuvezde kalir yani ama allah hiç bir anneye yasatmasin 😊
AnnelikHayali nevamm1 blueberyy00 Elif0712 blueberyy00 Hatice017 Satirustattoo kızlar beş aylık ikizlerini ölü doğum yaptım yazmış. Sayfasına girip önceki yorumlarından gördüm. 😔
AnnelikHayali Acaba beş aylıkken Doğum yapıp bebeğinizi kaybettiniz, acınızı unutmak, kafanızı meşgul etmek için mi çalışmak istiyorsunuz?
blueberyy00 Satirustattoo bakalım ne olmuş post sahibi yorumm yaparsa anlarız ama bana öyle geldi iki türlü anlamaya müsait şekilde anlatmış çünkü ☺️
Hatice017 AnnelikHayali ya çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm allah hiç bir annenin kucağını boş bırakmasın evlât hasretinle sınamasın rabbim 😔🤲
blueberyy00 AnnelikHayali yaaa Allah yardımcısı olsun bende okuyunca ilk öyle anladım doğruymuş o zaman kafa dağıtmak için çalışmak istiyor
Elif0712 AnnelikHayali yaa bnde dogum yapali 5 ay olmus sandim oyleyse tabi calismasin allah korusun bi daha yasatmasin ayni aciyi
Aminegul Daha galiba acınız cok cok taze ben biraz daha toparlanmanizi öneririm ama bedenen kendinizi hazir hissettiginizde calişin tabikide sizin icin bir değişiklik olur. Rabbim saglikli sihhatli dogru zamanda yine nasip eder insallah. Cok zor bir durum yasadiginiz dualarimdasiniz şu mübarek günde 🌸