Kizlar merhaba nasilsiniz dun dogurdum sabah post acmistim galiba doguruyorum diye biraz su gelmisti 1 oglum var 2 yas 4,5 aylik annemi aradim kizlardesim geldi agrilarimi nefeslerle sicak dusla karsiladim suya meryem otunu koydum cantam esyalarim zaten hazirdi 41 hafta bitmisti oglen ezanlariyla konya sehir hastanesine gectik muayenede 6 cm aciklik hemen dogumhaneye cikarttilar dogumhanede 9 cm aciklik olmus zaten hizli ilerledi elhamdulillah ikinmam zor oldu biraz buyuk oglumda da ikinamamistim bebek buyukmus biraz kesi yok ama yirtik oldu ne yazikki 4300 gram 54 cm dogdu bebegim kordonunu kendim kestim ebeden rica ettim dogum sonrasi butun islemler bitince dinlenirken esimi yanima getirdiler esim ezani okudu ismini okudu elhamdulillah müdahalesiz guzel bi dogum oldu cok sukur rabbim herkesin yardimcisi olsun oglumu ozelde dogurmustum ozel hastaneyle sehir hastanesi arasinda hic bi fark goremedim yemekler duzgun temizlik duzgun odamiz tek kisilik dogum ekibi duzgun simdi de taburcuyuz annem islemleri baslatti oyle bakalim