DnHazrlklar Kızlar 36 haftalık hamileyim ara ara sancılarım var ama düzenli değil bebek gelişimi 10 gün önde ama korkuyorum erken mi diye doktorum normal olduğunu söyled ciğer gelişimi için endişelendim ama ciğer gelişiminin tamamlandığını söyledi doktor bu saatten sonra doğsa bile Allah’ın izniyle sıkıntı yaşanmadığını 36 haftalık olan bebeğin prematüre sayılmadığını o yüzden doğumu durdurmaya gerek olmadığını söyledi. 36 haftalık Doğum yapan var mı aranızda bir sıkıntı yaşadınız mı? Kızım aceleci çıkacak galiba 2 hafta daha sabreder inşaAllah ☺️💖
Seliminannesi DnHazrlklar canim benimde 36da basladi sancilarim. 37+2de dogum yaptim. Sorun etme Allahin izniyle bisey olmaz
YaSeEeeee DnHazrlklar Canım bende 36 oldum sancım var dediğin gibi karın ağrısı gibi dua ediyorum 2 hafta daha beklesin oğlum, gelişimi 2 hafta önden gidiyor her sancı vurduğunda korkuyorum 🤢🤢
DnHazrlklar Deletedmom57 canım afedersin büyük tuvalet ihtiyacı gibi ishal olursunda karnın ağrır ya öyle oluyor ama gelince beni bir terletiyor şuan için öyle yani ☺️
Deletedmom57 DnHazrlklar bendede oluyo bazen aynı şekilde Çarşamba günü gidicem doktoruma bi soriyim 😊 en azından bi hafta daha durur inşallah seninki 👶
DnHazrlklar shdshntrk benim de kasılmalarım var Karnım hep taş gibi sürekli sağ tarafıma toplanıyor bakalım nasıl olacak hem korkuyorum hem çok heyecanlıyım hayırlısıyla kavuşsaydık ☺️
Hanifealpis Benimde 36+3 suan hafif hafif belim den adet ağrısı gibi sancılar oluyor ama düzenli deil ara ara kasilmalarim ve rahme baskı hissediyorum sanki çıkacak gibi 😀 rabbim saglikla kucağınıza almamızı nasip eder inşallah
DnHazrlklar YaSeEeeee ben de 2 hafta daha sabretsin istiyorum inşaAllah sabrederler sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 💕
Minikmucizem1 DnHazrlklar bende de oluo 36+3 haftalığım 5 gündür kasik ağrısı war belimede vuruyor sağda solda sürekli sertleşme oluo karnımda ve olduğundan aşırı hatekeli şu 5 gündür oğlum
Cansum1 DnHazrlklar benim minikomdaaaa çok hareketliydiii bugun sol ayağım çok agrıyor dün tam göbek ortama sancı indi geçti acaba acelecimiyizzzz bizde anlamadım :))
Sldaygn @DnHazrlklar arkadaşım yaptı 36 da canım sorun yaşamadı gayet sağlıklıydı inşallah seninde öyle olur içini ferah tut🙏