gamzosgamzos Kbrakrc kaybettigim bebegimde 4 gun kla kizimda 1 hafta kala simdiki gebeligimdede 1 hafta kala ucuz testlerle gun icerisinde yapmistim ve cikmisti 😊 inşaAllah pozitifi gorursun 🙏
ilkgebelik123-_ Kbrakrc idrarinizin üstünden en az 4 saat geçmesi lazım adetiniz geçtiyse yada 1-2 gün varsa yapabilirsiniz inşallah güzel sonuç alırsınız bizide bilgilendirin
MiniMiniKus Kbrakrc Ben gecenin bi vakti yapmıştım Bir şey fark edeceğini düşünmüyorum yani Bence yap Güzel haberlerini bekliyoruz 🎀
Kbrakrc Deniz59 hayır ama tahminimce ben geçen ay yerleşme kanaması gördüm tam emin değilim o lekelenmeden 3 gün önce kan verdim ama negatif çıkmıştı o günden beri ben hep belirtileri görüyorum adetime de tam 1 hafta var sabırsızlanıyorum da azıcık 🤭
merveinac55 Daha yeni ise belki doğru sonucu alamayabilirsin en doğrusu kan testi bi sağlık ocağına uğra derim 💖
Halime0638 Kbrakrc sabahla alakasi yok ben aksam 10 bucuk gibi yapmistim yani varsa her zaman aralığında çıkar zaten
Kbrakrc Halime0638 sabah alınan ilk idrarda diyorda o yüzden sormak istedim idrarda sabaha kadar HCG hormonu biriktiği için daha kesin sonuç alımı oluyormuş
Alparslaninannesii Kbrakrc daha 1 hafta varmış cnm bende şuan adet günümü bekliyorum inşallah hayırlısiyla alırız kucağımiza
MelekMervertlek Kbrakrc sabah ilk idrarla doğru sonuç veriyor yalnız adetiniz 3 4 gün geçtiyse yinede çıkar