Edacevik Bebegim_90 vücut yapınıza mesela. Ben 16 da hissettim deyince doktorum olabilir cok zayıfsın erken hissedersin demisti. Bide kızım haftasından ileride büyüyor onunda etkisi vardır ve cok hareketli
Mihriaa295 Bebegim_90 şu an bende o psikolojideyim hiç gebe gibi hissetmiyorum 21 hafta biticek çok şükür ama hiç hareket yok😅normal diyorlar o yüzden strs yapmamaya çalışıyorum
H_myra1 Bebegim_90 23 haftalık mışsın 5 ay 11 gün oluyor tam 6 aylık degilsiniz ama bu haftalarda azda olsa hissedilmesi lazım isterseniz doktorunuza sorun en iyi bilgiyi o verecektir içinizde rahatlamış olur
birmavihikayesi Bebegim_90 benim de ilk gebelik 25+4 de hissetmeye başladım şimdi 30 haftalık olduk herşeyi net hissediyorum bazen dışarıdan bile belli ediyor merak etmeyin sağlıklı olduğuna eminseniz illaki hareketlerini hissedersiniz
Zeynep007 Bebegim_90 6 aydır hissetmediniz mi !!!!! 😵💫😵💫😵💫 yok artık doktora hiç gitmediniz mi ??? Doğurmanıza 3 ay kalmış bu zamanlara kadar hareketsiz kalması imkansız birşey
Zeynep007 Bebegim_90 siz 6 aylık hamile değilsiniz daha 6 aylık olmanız için 3 haftanız daha var neredeyse .. bende bir an korktum 23 haftalıksa çok normal ben 24 25den sonra hissetmeye başladım ancak
Beyzalpay Bebegim_90 ha anldm ilk gebeliginjzse gec hissedebilirsiniz 26. Haftaya kadr hissedersnz merak etmeyin