Eylul_gunesi Kızlar 4 haftalık hamileyim rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin ve isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ama ben yerleşme kanaması dedikleri şeyi yaşamadım bir sıkıntı değildir heralde dimi
cokbilmis Eylul_gunesi yaşamayın daha iyi. O kanamalar olunca normal de deseler insan tedirgin oluyor. Ayrıca ben yerleşme kanamasını 7-9 haftada yaşadım
dlrglnc Eylul_gunesi Biz 8 haftalık olduk , bendede olmadı herkeste görülen birşey değilmiş zaten içinizi ferah tutun 😊
nevamm1 Eylul_gunesi kız olmasın daha ne istiyorsun çok stresli bir durum düşük mü oluyor diye korkar insan. doktorlar bile normal karşılamıyor tedbir amaçlı iğne,fitil,ilaç veriyorlar🤭
Eylul_gunesi dlrglnc Zeynepty anladımm teşekkür ederim ilk belirtiler de vardı neden olmadı diye bir sorguladım kendimi 😂
mathildaa Eylul_gunesi haha belki belirti bile hissetmiceksin 😄 8-12 hafta arasi sabah bulantısı yaşadım sadece bide iştah artisi. Oyle tüm belirtiler gozukmeyebiliyor
Eylul_gunesi mathildaa ben gördüm valla baş dönmesi göğüs ağrısı büyümesi ve felaket şekil de bel ağrısı
meltemonen Eylul_gunesi 18+4 üm şuan.. Ne yerleşme kanamam oldu nede bir bulantım 🤷 olmaması daha iyi canım sevinmen lazım 🥰
Drf Eylul_gunesi ilk gebeliğimde görmüştüm ama malesef sağlıksız devam etmişti bu gebeliğimde hiç görmedim her gebelikte olmuyor canım için rahat olsun
wills Eylul_gunesi 9 haftaligim son adetten beri tek damlam olmadi bin şükür 🤲🏻 olmaması daha iyi canim olduğu zaman sürekli kontrol gerekiyor. Ama doktorum da çok garantici hemen 3 aylik progestan fitil verdi kötü bir sonuç görmemek için nolur nolmaz diye 🤗
Hilal-95 Eylul_gunesi yaşamayın daha iyi tabikide kanama düşük tehtidi demek allah korusun en güzeli yaşamamak ben 2 kere düşük yaptım ikisindede yerleşme sandım korkutmak istemem senı tabi ama allah korusun bu hamılelığimde ödüm kopuyodu hallada korku var içimde yani
H_myra1 Eylul_gunesi benimde olmadı 3.gebeligim hiçbirinde olmadı herkezde olmuyor zaten sorun degil merak etmeyin 🤗
muallimehanimmom5 Eylul_gunesi bende yaşamadım zaten yaşayanların sayısı yaşamayanların sayısından daha az diye biliyorum yani herkes de olan bir şey değil 🤔
mor_menekse1 Eylul_gunesi benim de oldu iki gun sürdü baya tedirgin etti beni şuan bir sıkıntı yok çok şükür bualtılar dişinda :)