seydahafsa Selamün aleyküm güzel anneler ben 10+6 haftalıgim çamaşır suyu cif kokusu asperox vs ağır kokulu temizlik ürünlerine dayanamıyorum çok tuhaf oluyorum kokusunda.Hic kullanamiyorum.Burnumun ta derinine sanki kafama işliyor varmı benim gibi olan ?
NurCeren00 seydahafsa zaten hamileliğiniz boyunca bu tarz ürünleri solumamanız ve cildinize değmemesi gerekiyor. Mümkünse siz yapmayın veya maske ve eldiven kullanın.
Psikologanneeee seydahafsa zaten kullanmamalısınız temizlik malzemelerini solumak bebeğe zarar verebilir kullanmak zorunda olduğunuzda maske takın kokuyu kesecektir zaten
SekerAnne seydahafsa 10 haftayım ben de her türlü koku ağır geliyor ,bulaşık makinesinin kokusu, araba kokusu, etten aşırı tiksindim, sıvı sabun bile ağır geliyor elimi yıkayınca çabuk geçer inş bu hassasiyet🥺
Mrv1007 seydahafsa her ama her şeyin kokusundan rahatsız oluyorım en sevdğim parfümü bile kullanamıyorum. Geçen kontrolümde doktorumdan bile iğrendim sigara kokusu geldi burnuma ahdjsjaj inşallh bir an önce geçer berbat bir şey 😭😭
NurCeren00 seydahafsa mümkün olduğunca havalandırılmadan girmeyin o zaman kullanılan yerlere. Ağır kimyasallar içeriyor 🌸