ozdenarda SerenYiitolu selam canm🤗yumak butun yunculerde satiliyo banada annem yapti parmakla oruyo harika oldu yumusacik dokunmaya kiyamazsn🤗🤗
Halidemat Duygucoban Ben işten ayrılamıyorum devlet memuruyum 32 de ancak izin başlıyor. 25 deyim daha bende çalışırken çok sıkıldım çok yoruluyorum
NaimeYilmaz Örgü örmeyi öğrendım ve hıc tv sevmıorm bi yemekteyız ızlıorm aynı skntıbende de var sonunda cozum buldum ismek kursa yazıldım haftaya baslıcak 4 ay boyunca takı yapcam ☺ Zamanda gecer böylece dıe dusunuorm hemde ucretsız 🧐🙏☺
Kubra15 Deniz14 ya bende bebeğime battaniye örmeyi düşünüyodum ama becerim yok diye üzülüyodum bu bana cok iyi fikir oldu süpersin cok sagol 😍
tubatayfun [bilinmeyen] bende bilmiyordum ufak tefek seyler orerek ogrendim hala kafadan basliyamam bir seye ornegi olmasi lazim 😊
1PrensAnnesi Duygucoban gündüz kuşağı olmasa geçmez günler ☺ Yemekteyiz izle sonra muhteşem yüzyılı izle sonra film izliorm filan bi bakmışım akşam olmuş yemek yap gün btio💕
Duygucoban 1PrensAnnesi ay bende izliykrim yemekteyizi ama sonra patliyorim izlerkende ayni benim biseyler yapmam sart
Firuze Selam hanımlar aynı dert bende de var hamiş oldugumu öğrenince işten ciktim o kadar koşturmalı bir hayatım var miş ki şimdi evde kalınca anladim. Çatlıyor ve hatta patliyorumm
Kubra15 Deniz14 başladım kafam çok karıştı ama videolara bakarak örebiliyorum bakalım inşallah bitirebilirim canım 😆