Nilayan Kızlar ikili test yaptırdım ama sonuç çıkamamış tekrar kan ver dedi doktor yine bakalım diye nazal kemiği var ense kalınlığı 1.2mm çıkmış sizce tekrar kan vermeye gerek varmı ya down sendorunda nazal kemiği yok diye biliyorum ben
Deletedmom_33 Nilayan Benim bildiğim down sendromunda ense kalınlığı, Edward sendromunda burun kemiği oluşmamış oluyor. İkili test genelde down sendromu denilsede araştırırsanız Edward sendromuna da bakıyorlar.
Hilal-95 Nilayan kan tahlılınde plesanta içindeki değerlere bakılıyor diye biliyorum o farklı bsy sanırım ama zaten usg de bsy çıkmadıysa kandada çıkmıyor genelde
Nilayan Deletedmom_33 Ense kalınlığı normal ve burun kemiğide var normal sadece kanlarin sonucunda cikmamis
Nilayan Hilal-95 Herhangi bir sorun çıkmadı ense kalınlığı normal ve burun kemiğide var ondan hep gitmek istemedim
Hilal-95 Nilayan sorun olmaz inşallah ya eğer içiniz rahat etmese verin başka şeylere bakılıyor sonucda rahat edersiniz detaylıda organlarda bsy cıkarsa ikili test olmadığı için pek yanıtlayamıyor doktorlar
Nilayan Hilal-95 Oda bişey demedi sadece önlem amaçlı tekrar yapalım dedi kan sonuçları çıkmış ama o grafik çıkmamış tek onun için