Hilaldemirrr Kızlar 2 gün önce post açmıştım Bebek yuzustu diye geldim bugün yine aynı ne yapacağım baş assagi kalksam 2 dakika zararı olur mu acaba 🤦 renkli ultrason yapmamız lazım biseyler yedim vişne suyu içtim şuan tekme atıyor ama bilemedim döndü mü
zehranurr Hilaldemirrr öyle baş aşağı kalkma falan yapmayın belki farklı sorunlara yol açar bilemezsiniz. Doktorunuzla görüşün bir yolu vardır ya da devamlı usg ye girmenizi ister yüzü dönük yakalayana kadar
Hilal-95 Hilaldemirrr inatcı bi bebek geliyor desenize🤣 valla bnmki son dakıka döndü bende yürüdüm şeker fln yedim düzelmedş doktorum karıma altdan bastırdı bıraz duzeldi ama doktorunz bılır işini ya o yönlendirir sizi sız farklı hareketler yapmayın aman allah korusun
Hilaldemirrr zehranurr bekliyorum halen girip cikiyorum kalbine bakıldı yarım dönmüştü detaylar tamam ama renkli için bekliyoruz
Hilaldemirrr @metehaninannesiii @Calisananne25 @zehranurr @Hilal-95 Kızlar çok şükür 🤦🤷 https://imgyukle.com/i/DxgQv En son yazdığından sonra girdim ufak tekme hissetmiştim üstten dönmüş ama doktor zabdetemedi dönüyordu yüzüstü tekrar 😁 renkli ultrason degdirdigi gibi yüzünü kapattı ama olsun videoya aldım az çok çok sukur 😁😁
Calisananne25 Hilaldemirrr hem hareketli hem nazlı bebiş 😁 maşallah kuzum benim sağlıkla gelsin inşallah gözün aydın annesi 😍