Pirayeada iremgun serviks kısalığında su hemen geliyormuş doktor beni takip ediyor kısalma olursa serklaj yapacak erken doğum yaptığım için
iremgun GulcanDongel evet ben de hatırlıyorum 😊 dikişim alındı 5 gün oluyor bekliyoruz miniğimi inşallah sağlıkla🙏🍀
iremgun Pirayeada aynen öyle benim 2. Hamileliğim şu an o yüzden riske atmak yerine 12de hemen dikiş atıldı. Atıldıktan sonra da iyi ki atmışız demişti doktorum. Kaç haftalıksınız
iremgun GulcanDongel hiç zor olmuyor. Spekulumu yerleştirirken biraz hafif acı oldu o kadar. Dikişi aldığını hissetmedim bile. Doktor dikişi gösterince aa aldınız mı dedim😃 37+0da alındı dikişim. Bugün 37+4 olduk şükür
Pirayeada iremgun şuan 9 haftalik bu 3 gebelik ikisini kaybettim takip ediliyorum ama benim suyum gelmemişti serviks 22 di doğum başlamıştı
GulcanDongel iremgun oy maşallah ya 🥰 27+2yim bende inşallah 36ya kadar durur dikişler. Heran bişey olursa diye korku var, 24mm olmuş kisalik 2 hafta önce 12ydi dikiş atıldığında. İyi mi sence.
iremgun Pirayeada çok iyi anlıyorum sizi maalesef bebim de öyle kaybım. Doktorunuz en iyi şekilde yönlendirir. Sağlıkla gelsin inşallah 🙏🍀
iremgun GulcanDongel durur durur. Sen hep duracak diye düşün. İnan stres yapınca hep düştü ne zaman stres bıraktım rahim boyu uzadı. 2 haftada 12mm uzamış çokniyi bence. Daha da uzayacak buna inan😊🙏🍀 benim en son 36 38mm falan olmuştu 🙏🌸
anne17 Deryaerbil mutlaka korunmalı ilişkiye girin, korunmasız ilişki rahimi yumuşatır ve erken doğuma sebebiyet verir