adsmom Ben 12. Haftamdayım, ınstagram’da arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum ama arada kaldım cinsiyeti mi beklesem; biraz daha mı zaman geçse vs diye. Sizler ne zaman paylaştınız? 🥰
Elbet-birgun-kavusacagiz adsmom cinsiyeti ögrenin orenk patik koyun saglikla gel kizim oglum diue ekleyin 😁 Once paylasmak istersenizde esinizle resminizin altina üc kisilik cekirdek ailem yada👼 bu emojiyi yazip paylasin 😁😁
YuvarlanamayanPandaa adsmom sosyal medya be wp durumu gibi yerlerde hiç paylaşmadım sadece doğuma giderken atarım belki onun harıcı ailemle eşimin ailesiyle paylaştım bana sorarlarsa söyledim 8 aylıgım daha belki bilmeyenler vardı hamile oldugumu 😂
Gullll25 Cicilibicili aynen😅 ben belki onuda yapmayabilirim. 20. Haftada bir kaybım oldu söylemeyi düşünmüyorum kimseye şuanlık 10+6 dayım
Dugisim Sedaince Ben de aynı haftadayım aslın da çok istiyorum yüklemek ama 12 sene sonra oldu detayliyi gireyim paylaşırım diyordum girdim şükür şimdide elim gitmiyor😀
Ozlemflz adsmom ben paylaşmadım paylaşmayı da düşünmüyorum doğum yapsam bile. Sosyal medya da paylaşmayı doğru bulmuyorum.
2melekannesi_ adsmom 20 haftam bitti daha yeni yeni söyledik karnım belli olduğu için o da yoksa yine gittiği yere kadar söylemezdim heralde🙈😅
Sabirellaaaa adsmom etrafımdakilerle duyar duymaz paylaşmıştım sosyal medyada 10 haftadan sonraydı sanırım
BsraAktr Ben eşim dahil ailelere söylerken ve en yakın arkadaşlara söylerken video çekmiştim sonra 13. Haftada bu videoları birleştirip tek video Haline getirip o şekilde paylaşmıştım herkes baya beğenmişti çok güzel de hatıra kaldı😍
PrenslerveAnnesi adsmom 11 haftalık henüz kimse bilmiyor eşimin ve benim ailemde dahil üçüncü hamileliğim ama nedense kimseye söylemeyi canımız istemiyor 😅cinsiyetini öğrenince söylemeyi düşünüyorum inşallah ailelere
Pembepanterr adsmom ben kendi ailem dısında uzun süre paylaşmadım nenem sağolsun öğrenince yüm mahalleye duyurmuştu 3 aylıkken çok kızmıstım içimden,şimdide 7 haftalığım daha yeni anne babalarımıza söyledik
Yagmur00 adsmom 4 ayımda paylaştım canım ailem we ailesiyle esimin ben nazar deger korktum soylemedim dıger soyledıklerimdw hem kotu bitti bunu sır gibi tutuk kımseye demedik
adsmom Merve_0109 Hahaha 😅😅 Yani şöyle düşünüyorum ben de Allah korusun bir şey olacağı varsa zaten son hafta bile olur. Hepimiz allaha emanetiz sonuçta 🙏