Halimeege İki oğlum vardı 3. Oğlum geliyor doktorum bı kız bir erkek bir kız ayrıntılı ulturasonda netleşti bir oğluşum daha oluyor
Dilekcnkn Halimeege Hayırlı olsun benimde iki oğlum var üçüncüsü geliyor şimdi allah nasip ederse 😊😊 Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah
yagmur_vera Halimeege Gözünüz aydın hayırla, sağlıcakla doğsun🙏 Özele mi gidiyordunuz bir kız bir oğlan demiş ya doktorunuz ?
kids0305 Halimeege hayırlı olsun hatırladım sizi kız hissediyodunuz benim gibi yine benim gibi erkek oldu 😊
Halimeege yagmur_vera evet özele gidiyorum 2li taramada yüzde 90 dedi kız dedi parti yapacakmisiniz dedi yok dedim kız dedi sonraki gittiğimde erkek dedi geri kıza benziyo dedi ayrıntılida net erkek dedi hiç heveslenmeyin kıza dedi
Kubra2727 Halimeege niye bu kadar ugrastiki kiz erkek kiz erkek sonucta kizda erkekde belirli bi haftadan sonra belli ne olduklari zaten sanki staj yapan doktormus gibi 🙂
Bir_abla Halimeege tekrar baktım pipiye göre kalın kısa ama değişik değişik de lanilienler var tabi en iyisini dr görüyor o yüzden bence de erkek bu saatten sonra kuzum
Halimeege Bir_abla https://resimyukle.io/r/NM4HxqeXWi Bugün tekrar gitmek zorunda kaldım abla hastaneye bacak arasını istedim ben bı turlu benzetemedim pipiye sormuştum atıyım dedim