9 Şubat günü akşam evde misafirlerim vardı sabahtan çok hafif kanamam gelmişti arkadaşlarımızla oturduk muhabbet ettik yemek yedik ama alt bölgemde hafif baskı hissediyordum saat akşam 11 gibi misafirlerimiz gitti 11 buçuk gibi eşim yattı benim çok hafif ağrılarım vardı doktoruma da sabahtan kanamam olduğunu söylemiştim oda takipte kalmamı söylemişti herneyse çok hafif ağrılarım vardı yalancı sancı zannettim çünki çok düzensizdi ortalığı toparladım duş aldım adet sancısı gibiydi ağrım çok etkilemiyordu saat 1 oldu yatayım dedim ama uyku tutmadı bir yandan da ağrılarımın geliş sıklığını sancı sayardan kontrol ediyorum derken saat 1 buçuk oldu yatakta yatarken öyle bir ağrı girdi ki direk ayağa fırladım belimden kasıklarıma vuran bir ağrıydı napcağımı şaşırmıştım bi 20 saniye falan sürmüştür. Eşim uyandı o sıra ağrım olduğunu söyledim aradan 3 dk sonda aynı ağrı tekrar geldi derken sancılarım düzenli 3 dk arayla geliyordu ben panikledim çünki doktorum sancılarım 5 dk düştüğünde gel demişti bir an yolda doğurucam diye korktum çünki ev ve hastane arası 40 dk hemen hazırlanıp evden çıktık gece 2 buçukta hastanenin otoparkına geldik arabada oturuyoruz yol boyunca sancılarımı saydım ve git gide süre uzuyordu benim 3 dakikada bir gelen sancı düzensizleşti önce 5 -7- 12 dakikalara kadar çıktı 10 20 saniye sürüyordu sonra hiç birşey yok gibi oturuyordum yanıldık zannedip eve dönmeye karar verdik derken öyle bir ağrı girdiki kendimi arabadan dışarı attım hiç birine benzemiyordu eve de gönderseler gidip göstericem deyip hastaneye girdim nöbetçi ebeye sancım olduğunu söyledim önce açılmama baktı 2 cm dedi erken gelmişsin seni eve göndericem ama birde nst ye bağlayalım dedi nst de baktıktan sonra sancımın çok olduğunu gördü gel gitmeden bir kere daha bakalım açılmana dedi ve açılmamın 5 cm olduğunu çok hızlı olduğunu söyledi seni göndermiyoruz doğuma alıyoruz dedi herşey çok hızlı oldu lavman yaptı hiç can acıtmıyor tam tersi rahatlatıyor bile sonra açılmama tekrar baktı 8 cm olmuş doktorumu aradı eşim doğum sırasında hep yanımdaydı en büyük destekçimdi doktorum geldi çok sancım vardı bağırmıyordum doktorumun bana daha önce öğrettiği gibi sancım geldiğinde afedersiniz tuvaletinizi yapıcakmış gibi ıkınıyordum bebek geri kaçıyordu ebem karnımdan bastırdı ama inanın hissetmiyorsunuz bile toplamda 4 ıkınmadan sonra kızımı saat sabaha karşı 4:50 de kucağıma aldım göğsüme yatırmalarıyla kakasını yapması bir oldu toplam hastaneye girişimle 2 saatte kızımı kucağıma aldım 3 tane dikişim vardı dışardan doktorum çok kolay bir doğum oldu dedi ama gel bide bana sor dedim😅 çok uzun oldu ama o kadar heyecanlı ve güzel bir andı ki inanın ilk zamanlar çok kötü gibi düşünüyorken şuan ne kadar heyecanlı ve güzel olduğunu anlıyorum kızım şuan 6 aylık oldu çok şükür herşey geride kaldı sürekli ağlayan bir bebekti daha yeni yeni sakinleşiyor doğum hikayesi yazmakta bu zamana kaldı Rabbim tüm hamilelere benimkinden daha kolay bir doğum nasip etsin inşallah kusura bakmayın baya uzun oldu okuyanlara umut olsun inşallah😍🙏