Saadetgul Ayss7 4 hafta 2 günlükken doktorum göremeyiz değer yükselmemiştir ama yine de bakalım dedi ve gördük keseyi 🌸🙏
gamzosgamzos Ayss7 7.haftada doktora gideceğim Allah nasip ederse bugün tam 5 haftaligim kızımda 4haftadayken kese görmüşüz 5.haftada kese büyümüş 6+4 te bebek ve kalp atışını görmüşüz ultrason resimlerine baktım pandemi surecinde her hafta gitmek istemedim 😊
Ceysii01 Ayss7 bende 4+4 haftaligim doktorum 2 hafta sonra gel dedi eylul 1 de hem kese hem kalp atisi dedi ama ben keseyi gormek istedim icin 5 haftalikken gitmeyi dusunuyorum
Mom696 Ayss7 görürsün inşallah cnm stres yapma çevrem dış gebelik dedi bana ne biliyorlarsa giderken hastaneye ağlayarak gittim o keseyi gördüm ya nasıl mutlu olmuştum içini ferah tut
Sedaereke Ben 3 haftalıkken siyah minik nokta şeklinde kese gözüktü 6. Haftadada kese büyümüş ve kalp atışını duymuştuk şuan 9 hafta 5 günlüğüz🙏🤰
Smyrayldrm Ayss7 bende 5 haftalıkken gorustm cnm suanda daha doktora gtmedım 7+1 haftalıgım haftaya gtmeyı dusunuyrm 🙏hakkımıza hayırlısını versin allahım saglıkla nasıp etsın ınslh 😍