Semy tipikbiryayburcu heyyyy selamm. Biraz önce burak hocaylaydım. Sordum senin sancılarını. Bebek hareketidir o dedi. Üzerinde takılacak birşey değil can sıkmamalıymışsın🌸
Semy tipikbiryayburcu rica ederim korkulacak birşey yokmuş içini ferah tut ♥️Yeni yeri güzelmiş bu arada ben ilk defa gittim. Bana herşey yolunda gayet iyi gidiyorsun dedi. 25+1 863 gram 34 cm miş. İlk defa yüzünü gördüm bugün 🙈 bana benzetti burak hocayla eşim 😇
tipikbiryayburcu Semy Yaa ellere dudaklara bak maşaalllah 😍😍🥰 Ama evet ağız burun yapısı andırıyorr senii. Senin gibi güzeel olucak demeekk ki 😍🎉🎉
Arancione tipikbiryayburcu 32 haftalık hamileyim bende de aynı durum, yürürken o kadar acımıyor ama yatakda dönerken sanki bişey batıyor acıyo çok garip ( )
Nilgun75 tipikbiryayburcu 35 haftalık gebeyim bende de halen var ,gece yatakta donunce oradaki kemikler kütür kütür kütlüyor ilk defa böyle bir şey yasadim,omuz kütlemesini anladik,vajina kemiği olunca bir garip oluyor 😂
tipikbiryayburcu Nilgun75 Evet ya yatarken ayrı dert yürürken ayrı dert bu kadar erken olucağını beklemiyodum :D
bilges tipikbiryayburcu bendede olmuştu hatta vajinamda varis oluştu dudak kısmına yakın ve o kadar acı veren biseydiki anlatamam yani doğumdan sonra geçti tabi
Deryaaaaa333 Mucizem4111 bende 27 haftaligim ahnisi bendede vardi doktoruma sordum magnezyum eksikligi dedi hap verdi su da eriyen gunde 1 tane ic dedi gecmezse 2 kere ic dedi 2 kere icmeye basladigimda agrilarim nerdesyse dinmisdi simdi geri 1 dusurdum agrilar geri basladı maleseff