Alparslaninannesii Kizlar adetime 2 gün var ben dayanamadım sağlık ocağına gittim lan vermek istiyorum dedim çok erken bakmayız sonuç çıkmaz deyip durdu kadın sizcede saçma değil mi
sehrengiz_8 tandirella001 idrarda daha geç çıkıyor kaset testlerde pozitif çıkabilmesi için hatta idrarın birikmesi bile gerekiyor en doğru ve net sonucu kan testi verir sizinkinin öyle olmuş olması laboratuvar parametrelerinin ölçümünden kaynaklı olabilir
CansuDRY tandirella001 Tam tersine kanda erken çıkıyor. Sizin durumunuzun tam tersi olması çok çok nadir olabilecek bir şey. O da muhtemelen laboratuvarla alakalı bir sorundan dolayı öyle olmuştur.
tandirella001 Alparslaninannesii hatta benim kanda negatif cıktı, kaset testte pozitif cıktı. Aklım karıştı. Sonra kaset test pozitif cıktı diye doktora gittiğimde ultrason ile keseyi gördü
Selin12- Alparslaninannesii daha erken oldugu için çıkmaz siz adet gununu gelince giyin o şekilde yaptırın ki kesin sonuç olsun bazen geç döllenme oluyor o da kanda bilr gözükmüyor
Alparslaninannesii baby74 evet neredeyse hepsi var birde test yaptim bir gün sonra çizgi olduğunu farkettim bilmiyorum