ebru05 Çok afedersiniz ama son 23 günüm ve her sabah karın agrısı ile uyanıyorum ishalden ötürü, hamileliğin son zamanlarında normalmi
Omerhatice ebru05 evet canm norml o durum.. Ben 2 dogum yaptım ikisindede son 1 ay kala 10 gün kadar ishal oldum
02112017 ebru05 son 12 gün 20 gündür filan ishalim haşlanmış patates muz kola vs hiçbir şey fayda etmiyor canım hatta bazen yer yemez tuvalette buluyorum kendimi ama bebek büyüdüğü için bagırsaklarımıza baskı yapıyormuş oda ishale sebepmiş bir de vücut kendini doğuma hazırlıyormuş araştırdığım kadarıyla
Bekleyistebiranne ebru05 benimde aynı internette okudum yanlış değilsem eğer vücut kendini doğuma hazirliyormus
Esraali 02112017 beni anlattınız daha önce 3 doğum yaptım böyle olmadım ne yesem korkun karın agrısı kac gündür yoğurt yiyorum
02112017 Esraali aynen canım bende bir şey yemeye korkar oldum karnım bir de bir gurulduyor ki utanıyorum yanımda artık biri olunca eşim dün demez mi altına yapcan koş diye afedersin ne yersem yeyim kıvamı bile değişmedi önce salgın zannettim ama böyle salgın mı olurmus aylarca 😂