Candanesra Ben 33+6 kasılma karnım sertlesip acı veriyor bebek sert hareketler yapıyor dönüyor sanki karnımı delicek gibi dayanıyor sizde durumlar nasıl annişler 😊
mco Candanesra sertleşmede oluyor da benim daha çok bebek hareket edince kasıklarım karnım sırtım her yerim aniden şiddetli bi şekilde ağrıyor aşırı canım yanıyor neden bilmiyorum acaba bebek kanala falan mı girdi noldu 🤷♀️ (34+6)
metehaninannesiii Candanesra 34+2 haftaligiz oglumla bugün doktor randevumuz var asiri derece de vajinada agri oluyor sanki bebek cikacakmis gibi
Nilya88 Candanesra tükenmiş hissediyorum artık doğsun istiyorum yoruldm açıkçası genital bölgemde sürekli bir ağrı var tek bı noktada sanki hiç gecmiyo mide yanması nefes daralması off of
Nazlican1994 Candanesra 33+5′ ten selamlar güzel anneler 🥰 mide yanması, vajinaya baskı ve kasıklarda sancı çok oluyor açıkçası canımı yakıyor baya ☹️ 2 gündür eskisi kadar hareketli değil normalde bi dakika durmayan bebek ara sıra vurmaya başladı artık yeri daralıyor heralde çünkü 2 gün önce kontrolüm vardı herşey normal çıktı 🤷🏻♀️ Hepimiz evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🤍
Sibel081 mco aynı haftayiz az önce doktordan geldim çok normal artık başı iyice yerleşiyor doğum kanalına buda baskı yapıyor tabi bebekte büyüyor buda etkili hareket alanı azalıyor çünkü
Candanesra metehaninannesiii ay deme arada bende oluyordu bundan sonra olucak hazır olalım doğum yaklaştı Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım 🤗
Hulya56 Nilya88 malesef aynı durumdayım. Artık kaburgamı hissetmiyorum canım yanıyor ne uyuyabiliyorum ne oturabiliyorum. Yemek yemek bile haram oldu 😔
Candanesra Nazlican1994 amin kardeşim canım aynı hareketleri azalıyor yer daralıyor sert dönüyor artik
Burcu4135 Bugun 34 haftalık olduk aynı sıkıntılar bende de var. Sertleşme cok can sıkıcı. Az kaldı 3 hafta sonra kavusacagım kızımla. Herkes saglıkla alsın kucagına bebeklerini. 🤗
Hahahh12 Candanesra günaydın 😊 34+1 den merhaba . Bel agrısı ve sürekli tuvalet trafiği dışında pek sıkıntımız yok 😊
Candanesra Hahahh12 günaydın canım o olmazsa olmazlardan canım Rabbim yardımcın olsun az kaldı inşallah
Burcu4135 Candanesra evet bebegımın karın cevresı 3 hafta gerıden gelıyor böyle devam ederse 37 de alıcam dedı doktorum.
Mercimekkveannesi 33 haftalık oldukkk bugün ☺️ ve karnında sertlik sırt ve belde ağrılar aşşağı doğru baskı miğde yanması aşırı halsizlik yorgunluk ne ararsanız var kızlar 😂 Allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏
Minikmucizembenimmm Mercimekkveannesi bizde 🙋🏼♀️ Mide yanması akşamları çok oluyor ve sabah yataktan kalkarken kemiklerim çok ağrıyor
satigul Candanesra 35+4ten selamlar 🤗 kasılma, sertleşme, nefes darlığı, uyku problemi, halsizlik ve akıntı durumları mevcut bende…🥲 Az kaldı inşallah sağlıkla alalım kucaklarımiza 🤲🥰
Ftmmmm Candanesra ben de 34+1 yeri daraldığı için hareket etmiyor büyük ihtimalle ama korku oluyor her seferinde. Bel ağrısı baskı oluyor.Allah yardımcımız olsun ☺️ Bebeklerinizin kiloları nasıl