Kararsizinsan Kizlar gebeyken hangi grip ilacinin kullanilmasina izin var? Bogazim agriyor, burnum akiyor ve az biraz bas agrisi var.
[silindi] Kararsizinsan valla canım tam 20 gün oldu hala iyileşemedim hiç Bi ilaca izin yok, doktora gittim gebe olduğun için bşey veremeyiz nane limon iç, bol bol sıvı tüket çorba falan iç dedi. Ağrın olunca günde en fazla 4 tane parol içebilirsin dedi onun haricinde bşey yok 😏 ilaç olmadığı için 20 gündür atlatamadım eşim 3 günde atlattı. Geçmiş olsun.
Nilduru Kararsizinsan bende geçirdim geçen hafta hiç ilaç kullanmadım onun yerine nane limon, ıhlamur, sabahlari balli limonlu ilik su ictim birde 2 gunde bir sarimsak yuttum kucuk bol bolda dinlendim 3 gune gecti cok sukur agrım halsizliğim bile olmadı bir de terledikçe üşenmeden sürekli üstümü değiştirdim gece gündüz normalde olsa 1-2 hafta çekerdim ilaç içtiğim halde ama böyle dikkat edince çok hafif atlattım
Littlespy Kararsizinsan kan tahlili yaptırdınız mı crp değeriniz yüksek olursa antibiyotik verebilirler. Ben de gribim ve crp yüksek çıktığı için antibiyotik başlandı, onun dışında ağrım oldukça parol alıyorum ve boğaz spreyi kullanıyorum.
Kararsizinsan [silindi] benimde esim 3 gunde atlatti bana da ondan gecti ztn. Test negatif cikti, doktora da henuz gitmedim kendi kadin dogum doktorum disinda bi doktorun verdigi ilaci kullanmak benim icin cok zor takintiliyimdir biraz guvenmem kolay kolay da ondan sordum gitmeden bakalim burdakilere neler verilmis diye. :) sen kac haftalik hamilesin? Acaba ilk 3 ayinda misin diye aklima geldi?
Kararsizinsan [silindi] bide ben karpal tunelden ortapedi doktoruna gitmistim adam magnezyum bile vermedi.. dedi ki doktoruna soyle sana bi magnezyum yazsin. Kendi nedense yazmadi..
Kararsizinsan [silindi] nane limon da midemi yakiyor valla hic de sevmem pfff. Yanmisiz baya kapandi bogazim canim :/
[silindi] Kararsizinsan zaten diğer doktorlar ilaç vermiyor dediğim gibi en fazla parol. 18+5 iz şuan 3 ayı geçtik 🥰
[silindi] Kararsizinsan reçetesiz parayla bile alınıyor diye biliyorum halbuki ☺️ düzenli takibini yapan Bi doktor varsa o yüzden demiştir belki bilemiyorum
[silindi] Kararsizinsan valla mecbur içecez yoksa geçecek gibi değil baksana 20 gün oldu diyorum. 😂 Gerçi içince de geçmiyo ama Bi nebze rahatlatıyor. Bal zencefil karabiber karıştırıp macun yaptım o boğaza iyi geliyo öksürük falan varsa onu da geçiriyor
Eski9 Kararsizinsan keçiboynuzu özü kullandım ben öksürük için dünden önceki gece başladım dün çok oksurdum sanırım içerdeki balgamı attırıyor ben ona bağladım çünkü dünkü kdr oksurmedim hiç bugün daha iyiyim deneyin derim mutlaka limonla balı karıştırabilir siniz d vitamini kullanımını ihmal etmeyin bizde test verdik eşimle negatif şükür faranjit olmuşuz baya zorladı bizi
Kararsizinsan Littlespy yok kan vermedim. 1 2 gune toparlamassam gidicem. Halsizlik falan yok aslinda sadece burun akintisi hem bogaz agrisi ve biraz oksuruk..
fatmaaozen Kararsizinsan Sanırım salgın var ben de 37. Haftaya geldim aynı grip oldum :( Hastaneye gittim covid testim çok şükür negatif çıktı ama herhangi bi ilaç vermiyorlar malesef. Enfeksiyon da çıkmadığı için antibiyotik de vermedi. Sadece boğaz İçin gargara verdi. Onun dışında babaanne yöntemleri dedi. Nanelimon vs. Geçmesini bekliyorum :( bi hastaneye gidin mutlaka. Durumunuza göre yönlendirirler.
Betusss10 Kararsizinsan geçen haftalarda ben de baya kötü oldum acile gittim bir antibiyotik bir burun bir ağız spreyi bir de parol yazdı 6,5 aylık hamileyim dedim beneğin organları gelişimini tamamladığı için gönül rahatlığıyla içebilirsin dedi. Yine de kendi doktoruma sordum o da içebilirsin deyince kullandım. Onlarla toparladım ölüyorum zannettim gerçekten hamilelikle birleşince daha zor ya
Kararsizinsan Betusss10 valla bende 8 aylik hamileyim. Bugune kdr parol bile icmedim antibiyotiklik bi durum yoktur insallah
Littlespy Kararsizinsan bol bol ıhlamur nane limon vs için o zaman en iyisi bir de sinüs box alıp burun yıkama yapabilirsiniz o da rahatlatır
Littlespy Kararsizinsan ıhlamur, kuşburnu, zencefil, siyah ve yeşil çay, nane limon, papatya gibi çaylar abartılmadığı sürece içilebilir diye biliyorum. İsterseniz siz yine de doktorunuza danışın yanlış olmasın.