Cankuzusu Amniyosentez korkulacak ve abartıldığı kadar kötü ve çok riskli bir şey değil, amannn asla yaptırma diyen çok kişi var ama o bölüme bi gittiğinde o kadar çok yaptıranı görüyorsun ki çok ciddi riski olan bir şey olsa İnan kimse yaptırmazdı.Amniyosentez yüzde99 doğruluğu olan bir test bebeğin de seni hissediyor kendini toparla canım amniyosentezi yaptır için rahat etsin.Aldırmayacaksan yaptırma diyenlere de şaşırıyorum illa aldırmak için değil emin olmak içinde şart ona göre alınabilecek önlem varsa alınır yoksa da kendini hazırlığını ona göre yaparsın araştırmalarını yaparsın vs 🙏🏻 Bizim de detaylı da kalbinde akciğerinde sorunlar çıktı doktorum amniyosentez yaptırmamı önerdi araştırdım doktorlarla da konuştum yaptırma kararı aldık düşük riski çok düşük ihtimal zaten, gittim yaptırdım çok acıyan bişey değil psikolojik olarak çok yıpranmış ve üzgündüm ama fiziksel olarak çok acı duyulan bişey değil sıvıları aldılar biraz müşaade altında tuttular eve gönderdiler 3 gün raporluydum istirahat edip bol su içtim 10 gün de ilişki yasaktı o kadar.1 ay sonra çıktı sonuçlarım çokkk şükür tertemiz geldi hiçbir sıkıntı da olmadı şükür. Bebeğim kalp hastası onun için ameliyat olacak doğunca ama kromozomda bi sorun çıkmadı şükür.Bence kesin yaptır hem kromozomlardan genetikten gelen bir şey varsa bir sonraki gebeliğin içinde bunu bilerek hareket edilmiş olur aynı şeyleri yaşamaman adına da öncü olur sana 🙏🏻