2melek_annesiii hanımlar oğlum olacak nasipse isimde çok arada kaldık ARDEN mi BERKAY mı BERTUĞ mu hangisi daha güzel sizce
2melek_annesiii ervaarin2017 bnde aynı durumdayım kndim için karar yok baskasına şak söylüyorum valla😂😂
momy853 İsim konusunda bende kararszm… Yunus Emre, emir Asaf, Ömer Asaf, Yusuf Emir. Bana da bi fikir verin
mhlady_2021 momy853 emir asaf tatlım. Diğer uyumsuz . Çevremde emir asaf koyuyolar hep daha uyumlu geliyo bana👍
mhlady_2021 2melek_annesiii eğer illa üçünden birini koycaksanız arden olsun derdim. Şu an zaten arden koyuyor herkes. En azından oğlunuz büyüdüğünde tek kalmaz çevrede tanıdık arden isimler olur. Duyanlar bu ne be demez. İkincisi berkay bana biraz çok eski geldi. Bertuğ yerine de berke olsa hem çocuk için çok şık olurdu hemde kimse yabancılık çekmezdi. Bertuğu çok duymadım ve söylemeside zor
2melek_annesiii mhlady_2021 aslında okadar çok isim geliyorki aklıma hergün değişiyo bu liste doğuma kadar bakalım ne olur duha ve kayra isimleride hoşuma gidiyor
mhlady_2021 momy853 yunus ismini ben sevmiyorum canım. Çünkü çocukken arkadaşımzla dalga geçerdik sizin oğlanlada geçebilirler . Yunis idi hızır idi diye 🤣 emre güzel ama