Ciara93 Ozmom ilk gebeliğimde hiç bakmadılar normal doğum oldu. İkinci de gerek bile görmüyorum zaten ilki normal olduktan sonra. Özeldeki doktorum 37 den sonra bakarız demişti. Ama istemiyorum 😁
TugcEsila Ozmom 35+5m4üz 34de baktı doktorum canim. Catimin dar oldugunu ama yine de deneneblr norml dogum demsti uzerine konusmadik hala dogum seklinin haftada bir kontrle gtcem sıklastrdk erkn dogm riskim oldgndan ciger gelistrici igne bile vuruldum 34de. Bir daha cati muayenesinde konusurz detaylica doktormla diye dusunuyorum.
Aniakbulut Benim doktorum 38de bakiyorum demisti.. yarinda kontrolum var 38 oluyorum tam birazcik tirsiyorum bakalom.nasil gecicek 🙄
Aniakbulut Sedatasdan cati kontrolu gayet guzel gecti.. doktorumda beni hic germedi zaten korktgmz kadt kotu olmuyomus hberiniz olsun 😄 kasmayin kendinizi yeter
TugcEsila Sedatasdan ben kendimi cok kastım sıktım canım yalan söyleyemiycem sonrasında ağrım oldu kasıklarımda uzunca ama kanamam olmadı cok sükür gecti sonraki gunlere yansimadi. Bir dahakinde ne yasayacağm bilemiyorum normal istedigimden dayanırım diyorum kendimce ama catı darliği yuzunden sağlıksz bir sey de yapmam tabi hayırlısı😇
Ciara93 Deletedmom18 ilkinde hep devlete gittim devlette doğum yaptım hiç bakmadılar açıklık çatı vs.. Şimdi özele gittiğim için özeldeki doktor 37 den sonra çatı muayenesi yaparız dedi. Arada yine devletteki doktoruma gidiyorum o istemiyor böyle birşey ☺️
Deletedmom18 Ciara93 işte anlam veremiyorum sırf bu yüzden normal Doğum istemiyorum değiştirdim doktoru zorla parmak atacak bana
Ciara93 Deletedmom18 😄😄 öyle deme kız, eğer istemiyorsan bunu dile getir. Zorla yapacak değiller doktor değiştirme bence bu sebeple
Ciara93 Deletedmom18 bu arada geçenlerde kanamam oldu o yüzden çatı muayenesi oldum ve hiçç canım acımadı sakın korkma kendini kasma burda okudukların seni korkutmuştur eminim
Deletedmom18 Ciara93 valla söyledim yapmayalım dedim ama dinlemedi hastaneyi dahi değiştirdim adam tutturdu biz bit yapalım dedi yaptırmıycam artık spinal sezeryan olcam
BuFi2012 Kızlar aslında 38 çok geç değilmi. Olduki doğum öncesinde geldi bilmiyolarda. Şöyle bi 36 da yapılsa en azından ona göre bi plan uygulansa