Ozlem3458 Anneler merhaba ben 16+6 kız çocuğuna gebeyim sadece 15+4 de 2 kere bi hareket hissettim karnım da ama Ondan sonra birşey hissetmedim bu durum normal mi ara sıra sancı gibi oluyor karnıma o hareket mi bilemedim ?
112prmanne Ozlem3458 bence harekettir çünkü benimde sancım oluyordu sonra doktor ultrasonda bakarken hareket etti aynı anda o ağrı yine oldu artık ağrı olduğunda hareket ettiğini anlıyorum 😂
Gezenanne Ozlem3458 15 haftalığım tam olarak ve 2. Hamileliğim ama kuş çırpıntısına benzer hareketler hissediyorum ama dokunduğumda daha değil.Benim için erken sanırım Bazı gebeliklerde 16 dan itibaren hissedilebilir diye yazılar okudum özellikle 2. Hamilelik ise
bahtnurr1 Ozlem3458 16.hafta zaten erken aslında hissetmek için ama normal ben 18.haftada hissettim ilk sonra baya bi hissetmedim 24den sonra düzene giriyormuş hareketler artık daha seri
sumeyraballl Ozlem3458 normal kuzum bende 16. Hafta da hissetmiştim pıt pıt ara ara çok nadirdi şimdi 20 haftalığm bazen gün içinde harakt ediyor bazen inadı tutuyor kızçenin etmiyor henüz düzene girmesi için haraketleri dha var hafta olarak
Mavimsihanim Bende 16+6dayım bende hissetmedim hiç 🤔 ama sanırım 20den sonra hissediliyor öyle okumuştum
Dolunayimiz İlk gebeliklerde çoğu zaman 20. Haftadan somra hissediliyor 2. 3. Gebeliklerde çok daha erken 😍
Lavantakokusu 21+1 deyim son 2-3 haftadır net hissediyorum kızlar, tabi kişiden kişiye değişiyordur muhtemelen 🤗
Mayamina 20+5deyim, ilk emin olarak hissettiğimde 19+5deydim ama bi haftadır da öyle hergün hissetmiyorum yani, ara ara gelıyor bazen günde 2kez bazen o gün hiç😬 ne zaman düzene gircek bnde merak ediyorum..