Yamacin-Annesi Bebeğim bir avokado 🥑 oldu sizler hangi meyve oldunuz hamişler 🥑 cinsiyeti öğrendiniz mi? İnşallah biz yarin ögrencez 🙏
hamisanne_63 Yamacin-Annesi bizde 16 haftalık olduk bu gece patates 🥔 kadarcık olmuş 😄 sizde avokadodan sonra patates olacaksınız 😅
hamisanne_63 Yamacin-Annesi cinsiyeti de yarın sabah öğreneceğiz en son erkeğe benziyor dedi yarın bakalm ne diyecek 😍
RHMYT Yamacin-Annesi iki gün sonra biz de avokado olacağız o zaman. 14+5 ten selam. Doktor erkek bebek gibi görünüyor ama çok hareketli hemen kapatıyor kendini dedi bize de 14+1 de.
bebemkalp hamisanne_63 hamisanne_63 bana da erkeğe benziyor dedi 13. Haftalıkken senin ki belli oldu mu biz 3 hafta sonra tam öğreniriz galiba
hamisanne_63 Yamacin-Annesi öğrenip yazalım buraya yarın sabah ben kız olmasını cok istiyorum ama yaa😍
Dern19 Yamacin-Annesi yaaa masallah ne guzel bizde 15+6 olduruyoruz bana da erkege benziyo dedi ama yarin bir daha gtcem bakkim ne dycek 🤗
Aysegul2210 34+3 pırasa olduk oğluşumla 12 hafta da oğlana benziyor denildi ama kesin olarak 18. Hafta da öğrendik oğlumuz olacağını 🙏🏻🙂
Yamacin-Annesi hamisanne_63 bende rüyamda erkek gördüm ama herkes kizin olucak diyor bakalim yarin ogrenirsem burdan yazarim size sizde habr verin😊
bebemkalp Bitişe 13 haftalıkken erkeğe benziyor dedi bakalım sağlıklı olsun ilk önce. bir kızım var birde erkek evlat isterim doğrusu ☺️