Şuan hastaneden yazıyorum kızlar… 38+3 haftalık gebeydim dün gede 02:45 e kadar 😊 anneme gitmiştim annemle yattım birden uyandım biraz ıslaktı altıma kaçırdım sandım fakat WC gittiğimde su devam ediyordu sonra hastaneye gittik hemen ailem eşim . Su gelmeye devam etti sonra yavaş yavaş sancılarım başladı giderek arttı nişan geldi kırmızı yapışkan bi akıntı ama hep dua ettim açıklık 1 cm di 1.5 oldu 3 oldu 9 oldu sonra 10 oldu elhamdulillah hep dua ettim okudum acı zor evet Rabbim öyle kolaylık veriyor ki doğumdan önce ben kimseden doğum hikayesi dinlemedim doğum videosu izlemedim kendimi korkutmadım Allahım bana güç ver dedim her sancımda . İnanın Rabbim Güç veriyor . Açıklık oldu ıkınmada sorun yaşadım ama onu da aştık şimdi oğlum yanımda Elhamdülillah mis gibi cennet o sancı aklıma gelmiyor kendime güvenmezdim ama direndim inanın çok güzel duygu çektiğiniz acıya değiyor kendinizi korkutmayın o acıyı o an düşünün öncesinde kendinizi korkutmayın sakın ve Rabbimize bırakıp dua edelim 😍 sorularınız varsa yanıtlayabilirim 😊