Mum56 Merhaba kızlar ; Yarın 3 lü tarama testını yaptırmıştım sonucunu alma günüm ınşallah sonucum iyidir 2li tarama testım çok şükür ıyıdı 3 lü taramada ultrason iyidi ama kan sonucum var Allah'ın izniyle ınş oda ıyı olur sorun ınş yoktur . Sorum şu 2 li tarama yaptıran 3 lü yaptırıyor mu genelde 2. Iyıse 3 lü ıstenmıyor denılıyor
Hatunnn Mum56 benm doktorum yaptirmasanda olur dedi. Ama bn zaten yaptirma taraftaari degildim belki onu bildigi icin demiste olabilir yaşi gencse annenin ikilide temiz cikmissa genelde istege bagli birakiyor doktorlar
Mavi1 Mum56 benim doktorum teklif bile etmedi ya yapalım diye, 18. haftada detaylı için gün verdi işte
Mum56 Hatunnn 28 yaşımdayım ilk gebelıgım 2. Teste sorun yok dedı 3. Teste de ultrason da sorun yok Kana bakılım dedı eğer sorun çıkmazsa tamm dedı çıkarsa başka test yapcaz dedı
Hatunnn Mum56 bse olmaz allahin izniyle zaten testler sadece riski olcuyor ve malesef dogruluk payi yuzde yuz degil
Mum56 Sedayznn ben Devlette yaptırdım neden ıstedı anlamadım sonuç ıyı dıyorlar tekrar 3 lü ne alaka anlamadımyaniii yarın sorayım bi
Rabismomm4 deletedmom6295 kayınvalidem ve eltim hepsi yakandi karantinalari 10 gün sonra bitti bizde gittik ve 3 gün sonra virüs olduk 15 gün korumalısınız kendinizi